Friesland Lease maakt mobiliteit schoner, leuker en vitaler

 • Dichtbij in héél Nederland
  • Friese roots met dekking door heel Nederland en daarbuiten? Dat betekent het beste van twee werelden: Friese nuchterheid en betrouwbaarheid, gewoon via de dealer bij u om de hoek!
 • Koploper in CO2-reductie
  • Verduurzamen in mobiliteit is geen loze belofte, maar een verantwoordelijkheid die we nogal serieus nemen. We kijken verder dan morgen, om u vandaag de duurzaamste oplossing met de laagste CO₂-uitstoot te bieden. 
 • Al 3 jaar op een rij de beste
  • Wij pakken het graag een beetje anders aan. Het oordeel over onze kwaliteit laten we graag aan anderen over. Door onze typische Friesland Lease aanpak zijn we al 3 jaar op een rij tot beste leasemaatschappij verkozen!
 • Altijd in verbinding
  • Van de invulling van uw mobiliteit – in de vorm van een auto, fiets, laadpaal of anders – tot de verbindende kracht van ons netwerk: Met Friesland Lease beweegt u altijd verrassend van A naar B.
 • Meer voor mensen 
  • Winst maken begint voor ons bij de winst die we voor mensen maken. We zetten onze kennis en kunde graag in voor een sterkere (lokale) samenleving waarin zoveel mogelijk mensen mee kunnen bewegen.

Koploper in vernieuwende mobiliteitsoplossingen

Innovatie, duurzaamheid en ondernemerschap zijn de belangrijkste pijlers van Friesland Lease. Als pioniers in het aanbieden van leasefietsen en met veel ervaring in rijden op groengas en elektriciteit, zijn we altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening op maat te verbeteren. Met ons ondernemende karakter garanderen we topkwaliteit voor al onze klanten.

Laat je inspireren door de ervaringen van onze klanten

8.6
Beoordeling van onze prive leaserijders
8.1
Beoordeling van onze zakelijke leaserijders
8.4
Beoordeling van onze wagenparkbeheerders
8

“Zeer goed dankzij sterk account management en betrokkenheid en mate van service gerichtheid van de medewerkers van Friesland Lease.”

Zakelijke leaserijder – Tevreden.nl
9

“Ik heb de leasemaatschappij afgelopen jaar niet nodig gehad. In de jaren ervoor een enkele keer; ervingen zijn positief; issue werd snel verholpen en er werd oplossingsgericht gewerkt.

Zakelijke leaserijder – Tevreden.nl
8

“Zeer tevreden over Friesland Lease. Als er een probleem voordoet adviseren zij vakkundig en kunnen zij snel schakelen.“

Privé leaserijder – Tevreden.nl
8

“Klantvriendelijk, eigen contact persoon, korte lijnen.

Wagenparkbeheerder – Tevreden.nl
Lees meer verhalen

Ontdek meer van Friesland Lease