€ 625

o.b.v. 20.000 km / 36 mnd

2019

Datum deel 1

103.100 km

Kilometerstand

22%

Bijtelling

8.4

beoordeling van onze klanten

Skoda Karoq Business 1.5 150pk TSI leasen?

De leaseauto heeft als extra opties:

 • Air Care climate control
 • Stoelverwarming
 • Canton audio systeem
 • Trekhaak
 • Cruise control

Wat valt onder de maandelijkse Leaseprijs?

 • / per jaar.
 • Rente en afschrijving.
 • Reparatie, onderhoud en bandenvervanging.
 • All-risk verzekering.
 • Ongevallen Inzittenden Verzekering.
 • Verhaalrechtsbijstand Verzekering.
 • Pechhulp in Europa.
 • Vervangend vervoer na 24 uur.
 • Getoonde prijs is excl. BTW

Heeft u een andere wensen over de looptijd en/of kilometrage? Neem contact op met Friesland Lease!

Specificaties

Skoda
22%
2019
Benzine
€ 35.605,-
Business 1.5 150pk TSI 
€625 p/m
20.000 / 36mnd 
103.100 km
Moon White 
36 mnd 
XL-166-V
Bekijk alle specificaties

Skoda Karoqaanvragen

Friesland Lease is een ondernemende leasemaatschappij voor al uw mobiliteitsoplossingen.

Friesland Lease heeft een wagenpark van ruim 8000 personenauto’s en bedrijfswagens, 350 huurauto’s en 13.000 Leasefietsen. Als u voordelig wilt leasen of huren en daar flexibel mee om wilt gaan, dan is Friesland Lease de enige juiste keuze. Uw mobiliteitsbehoefte zien wij als maatwerk.

Wij zijn innovatief, duurzaam en hebben de wil om te winnen. Zo zijn wij de eerste die de Leasefiets aanbieden en hebben we al veel ervaring met rijden op groen gas en elektrisch rijden. Friesland Lease is erg ondernemend en probeert altijd het beste maatwerk aan te bieden voor elk mobiliteitsvraagstuk.

Friesland Lease denkt mee. Wij zetten onze kennis en ervaring in om invulling te geven aan uw wens. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook privé een auto leasen?

Ja, dat kan! Voor een vast aantrekkelijk maandbedrag en transparante voorwaarden kunt u bij Friesland Lease onbezorgd een nieuwe of jong gebruikte auto rijden. Zie voor meer informatie: Privé Lease auto.

Wie mogen er in mijn leaseauto rijden?

Van Friesland Lease mag iedereen met een geldig rijbewijs in de leaseauto rijden. Echter heeft u ook toestemming nodig van uw werkgever. Vraag dit na bij uw wagenparkbeheerder.

Hoeveel bedraagt de fiscale bijtelling van mijn auto?

Het voordeel van het privégebruik van een auto van de werkgever is meestal 25% van de catalogusprijs van deze auto. Uw werkgever telt per loontijdvak (bijvoorbeeld per maand als u uw loon per maand krijgt) een evenredig deel van het voordeel op bij uw loon. Dit is de bijtelling.

Voorbeeld

U hebt een auto van uw werkgever met een catalogusprijs van € 24.000. De bijtelling op het loon per kalenderjaar is dan 25% van € 24.000 = € 6.000. Per maand is dat € 6.000 : 12 = € 500.

Wat moet ik doen bij pech onderweg?

Bij pech onderweg kunt u 24/7 contact opnemen met Friesland Lease op 0512-384060. Buiten kantooruren wordt u doorverbonden met onze alarmcentrale Eurocross. Zij zullen er voor zorgen dat u zo snel mogelijk weer op weg bent met uw eigen auto of met passend vervangend vervoer.

Wat is het verschil tussen een huur- en deelauto?

 • Het voordeel van een deelauto is dat u deze niet hoeft te reserveren en dus op het laatste moment nog kunt gebruiken.
 • Het verschil met een huurauto is dat er bij een huurauto altijd een dagprijs afgesproken is, er een sleutel overdracht plaatsvindt en dat er altijd een borg aan verbonden is.
 • De deelauto kunt u zelfs al per uur reserveren en na een uur gebruik worden de tijden per kwartier doorberekend!
 • Wanneer u de deelauto een gehele dag in gebruik heeft, is het dag tarief nooit hoger dan het dagtarief bij de huur auto.
 • Er wordt geen gebruik gemaakt van een sleutel overdracht doordat er een online systeem van toepassing is. Door middel van een app kunt u de auto ontgrendelen en er mee op pad.

Ik rijd met meerdere collega’s in één voertuig, mag dit?

Friesland Lease volgt de richtlijnen van het RIVM en Overheid op. De instanties raden aan om het sociale contact waar mogelijk zoveel mogelijk te beperken. Wij raden u aan om alleen te reizen. Hou bovendien rekening met de 1,5 meter afstand (buiten uw huishouden), dit geldt ook in een voertuig. Bovendien kan u een boete krijgen als u met 3 personen of meer in een voertuig zit. Op zoek naar een mobiliteitsoplossing om verantwoord van A naar B te gaan? Neem contact op met Friesland Lease. Wij helpen u graag op weg!

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.