Inmiddels ben ik al meer dan 20 jaar werkzaam bij Friesland Lease! Ik ben graag bezig met nieuwe projecten om mij vast te bijten in een probleem. Het geeft iedere […]

Inmiddels ben ik al meer dan 20 jaar werkzaam bij Friesland Lease! Ik ben graag bezig met nieuwe projecten om mij vast te bijten in een probleem. Het geeft iedere keer weer voldoening wanneer een oplossing wordt gevonden waarmee mijn collega of klant tevreden is. Mijn carrière in de leasebranche is 25 jaar geleden begonnen bij Friesland Lease. Destijds waren er vier collega’s en 400 leaseauto’s. Inmiddels hebben we een behoorlijke groei doorgemaakt. Dat maakt het werk continue uitdagend en afwisselend. Als business analist zorg ik voor de juiste (klant)rapportages en tevens hou ik me bezig met de programmatuur.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te tuinieren en te wandelen. Ik heb al veel lange afstand streekpaden verkend én kan stellen dat er niets gaat boven groente en fruit uit eigen tuin! Ik hoop nog vele jaren mijn steentje bij te dragen aan alle ins en outs van Friesland Lease.

.