Beste Leasemaatschappij van 2019/2020

Op het jaarlijkse Lease Event heeft Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) de uitkomsten van het grootschalige tevredenheidsonderzoek onder berijders bekend gemaakt. Daarnaast zijn er awards uitgereikt aan de leasemaatschappijen van Nederland die in diverse categorieën in de top 3 zijn geëindigd. Friesland Lease heeft maar liefst twee titels in ontvangst mogen nemen.

In het jaarlijks onderzoek van VZR, in samenwerking met Tevreden.nl, spraken ruim 9.000 respondenten hun waardering uit over hun leasemaatschappij. Het gemiddelde rapportcijfer dit jaar (2019) kwam uit op een 7,9. Dat is iets lager dan het laatste rapportcijfer uit 2017. Ook de gemiddelde NPS score van 22 was 9 punten lager dan die van 2017. Uit het onderzoek blijkt dat er niet direct meer ontevreden berijders zijn, maar dat er vooral minder berijders zijn die bovenmatig tevreden zijn.

Beste Leasemaatschappij in de categorie – Wagenparkbeheerders

Friesland Lease heeft de titel ‘Beste Leasemaatschappij 2019/2020’ voor de categorie ‘Wagenparkbeheerders’ in ontvangst mogen nemen. Met een gemiddeld rapportcijfer van een 8,4.

Beste Leasemaatschappij in de categorie – Kleine tot middelgrote leasemaatschappijen

Ook in de categorie ‘Kleine tot Middelgrote Leasemaatschappijen’ heeft Friesland Lease de titel ‘Beste Leasemaatschappij 2019/2020’ in ontvangst mogen nemen. Voor een derde keer op rij mag Friesland Lease deze titel bij zich dragen. Het gemiddelde rapportcijfer was een 8,2.