Winnen? Zo werkt het!

Meedoen aan deze actie kan op verschillende manieren:

  • Vul het onderstaande formulier in en maak meteen kans op 3 jaar lang gratis fietsplezier!

Of maak tijdens een bezoek aan de Promotiedagen Noord Nederland gebruik van het actieformulier op onze flyer:

  • Vul het actieformulier aan de achterzijde van de flyer volledig in.
  • Scheur het actieformulier af en deponeer dit in het daarvoor bestemde fietskrat op de Friesland Lease stand (standnummer 2009).

Friesland Lease - beursactie

“Heerlijk! Na een drukke dag fiets ik de stress uit mijn lijf op m’n BOVAG Leasefiets”

Sven van Rooijen, B.A.I. IT Solutions

Met een BOVAG Leasefiets blijft Groningen Bereikbaar…

Want, naast het feit dat je op de fiets geen last hebt van files of wegafsluitingen, is BOVAG Leasefiets initiatiefnemer Friesland Lease partner van Groningen Bereikbaar. En dat is niet meer dan logisch, want op de fiets ben je gewoon slim onderweg. De komende jaren wordt in de gemeente Groningen hard gewerkt aan een goede fietsinfrastructuur. En dat maakt het in de toekomst nog makkelijker om de auto eens te laten staan.

Fris en fit op een BOVAG Leasefiets!

Elke dag zorgeloos, zonder onderhoudskosten én gezond onderweg naar je werk, of er zo maar even op uit? Met een BOVAG Leasefiets wordt dit wel heel makkelijk. Met een operational lease, die jouw werkgever faciliteert, óf die je zelf privé afsluit, kan jij zonder zorgen en onderhoudskosten direct opstappen! Bij BOVAG Leasefiets is de keuze helemaal aan jou. Je kunt kiezen voor een gewone fiets of een praktische (high speed) e-bike: volledig uitgerust zoals jij dat wilt én met volledig onderhoud, reparatie, ENRA fietsverzekering en pechhulp.

BOVAG Leasefiets is een initiatief van Friesland Lease, in samenwerking met BOVAG en Enra verzekeringen. Met een BOVAG Leasefiets kies je dus niet alleen voor je gezondheid, maar ook voor de zekerheid van vertrouwde aanbieders.

Ik wil wel 3 jaar gratis op die Strömer e-bike stappen!