17 januari 2020

Friesland Lease biedt maatwerk met een breed aanbod aan mobiliteitsoplossingen. Van een zakelijk elektrische leaseauto tot een sportieve Leasefiets. Maar welke mobiliteitsoplossing sluit het beste aan bij uw specifieke voorkeuren en behoeftes?

Friesland Lease biedt maatwerk

Friesland Lease biedt maatwerk met een breed aanbod aan mobiliteitsoplossingen. Van een zakelijk elektrische leaseauto tot een sportieve Leasefiets. Maar welke mobiliteitsoplossing sluit het beste aan bij uw specifieke voorkeuren en behoeftes?

Deelauto

Op zoek naar een auto die u kunt delen met meerdere personen, of uw collega’s? Wellicht is een deelauto dé mobiliteitsoplossing! Een deelauto combineert de vrijheid van een huurauto met zorgeloos leasen, want u heeft een flexibel leasecontract zonder langlopende verplichtingen. Een auto staat overdag veel stil en vaak is niet iedereen binnen het bedrijf de hele dag onderweg. Door gebruik te maken van een deelauto wordt één dezelfde auto veelvuldig gebruikt. Perfect als u kosten wilt besparen! Interesse? Vraag via Friesland Lease een offerte aan of overweeg om de deelauto (tijdelijk) te huren via Friesland Huur.

Leasefiets

Heeft u ook goede voornemens voor het nieuwe jaar? Een Leasefiets draagt hier mogelijk aan bij! De Leasefiets is een duurzaam alternatief en heeft een positieve invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Leasefiets is onderdeel van Friesland Lease en maakt het mogelijk om financieel aantrekkelijk een e-bike, Speed-Pedelec of andere fiets te leasen. Zo fietst u voordelig van A naar B. Bovendien is per ingang van 1 januari 2020 de nieuwe fiscale ‘fiets van de zaak’ regeling van kracht. Hierdoor wordt het voor werknemers én werkgevers aantrekkelijker om een Leasefiets te nemen. Met name voor werknemers met een woon-werkafstand van circa 10 a 30 kilometer kan een Leasefiets geschikt zijn. Meer informatie? Kijk eens op de website van Leasefiets!

LF. Leasefiets

Groen leasen

Groen leasen gaat goed samen met een effectieve kostenbesparing en kan een bijdrage leveren aan de beleidsformulering van de mobiliteit binnen het bedrijf. Ook particulier is groen leasen voordelig. Bovendien draagt u met groen leasen een steentje bij aan een schoner milieu. Friesland Lease biedt een duurzame en slimme mobiliteitsoplossingen aan, waaronder elektrisch rijden. Neem eens een kijkje op het aanbod elektrisch leasen. Ook overtuigd? Wij helpen u graag op weg, neem voor meer informatie contact op met Friesland Lease.

Huurauto

Wilt u een weekendje weg, verhuizen of heeft u tijdelijk personeel? Overweeg eens een huurauto of –bus. In de noordelijke provincies (Friesland, Groningen en Drenthe) is het via Friesland Huur (onderdeel van Friesland Lease) mogelijk om voor één dag of meerdere dagen een auto te huren. Naast huurauto’s op fossiele brandstoffen investeert Friesland Lease ook in huurauto’s op groene alternatieven. U huurt al een auto vanaf €36,50 per dag! Wilt u eerst meer weten? Kijk op Friesland Huur.

FL. Huurauto

Wij helpen u graag op weg

Nieuwsgierig naar het volledige aanbod van mobiliteitsoplossingen bij Friesland Lease? Bekijk het hier! Of heeft u naar aanleiding van het artikel toch nog vragen over het aanbod van Friesland Lease? Neem contact op met team Friesland Lease via het contactformulier. Wij helpen u graag op weg!

Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. Laat u inspireren.