22 november 2019

Wij vinden onze collega’s ontzettend belangrijk en wij willen ze dan ook graag aan u voorstellen! Dit keer is Gerdien Bron, HR-manager bij Friesland Lease, aan de beurt.

Medewerker in beeld: Gerdien Bron

Binnen Friesland Lease zijn er naast onze interessante en leuke klanten ook onze hardwerkende en inspirerende collega’s. Wij vinden onze collega’s ontzettend belangrijk en willen ze dan ook graag aan u voorstellen! Dit keert stelt Gerdien Bron, HR-Manager bij Friesland Lease, zich graag aan u voor.

Even voorstellen

Gerdien Bron vertelt: ‘sinds maart 2016 ben ik werkzaam bij Friesland Lease en ben begonnen als Officemanager. Recentelijk heb ik mijn overstap gemaakt naar HR-Manager. Het bevalt hartstikke goed! Een diverse baan, veel contact met de medewerkers binnen Friesland Lease en geen één dag is hetzelfde.’

Friesland Lease in drie woorden: groen, duurzaam en innovatief

‘Samen met mijn vriend Jort woon ik in Roden. In onze vrije tijd zijn wij graag in en om huis bezig. In 2017 hebben wij een ‘klushuis’ gekocht. Gelukkig hebben we de grote verbouwing achter de rug, maar zowel in als om huis liggen er nog genoeg klusjes op ons te wachten. Aankomende zomer verwachten we te kunnen genieten van een groene, nieuwe tuin. Verder ben ik graag aan het sporten, breng ik veel tijd door met mijn familie en vrienden én doe ik vrijwilligerswerk bij de korfbalvereniging in Roden’, vertelt Gerdien enthousiast.

En het mooie aan dit werk? De sfeer en betrokkenheid van de collega’s!

Favorieten

Wij vroegen Gerdien vervolgens naar haar favorieten. Zie het mooie lijstje hieronder.

FavorietenAntwoorden van Gerdien
Auto merkBMW
VervoersmiddelAuto
MobiliteitsoplossingLeasefiets
FeestdagKerst
SeizoenZomer
SportKorfbal

Contact

Heeft u na het lezen van deze blog een vraag aan Gerdien of bent u benieuwd waar Gerdien u verder mee kan helpen? Neem dan contact met ons op en Friesland Lease helpt u graag verder!

Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. Laat u inspireren.