25 april 2019

Wij vinden onze collega’s ontzettend belangrijk en wij willen ze dan ook graag aan u voorstellen! Dit keer is onze eigen Gilbert Hageman aan de beurt.

Wij hebben bij Friesland Lease naast onze interessante en leuke klanten ook onze hardwerkende en inspirerende collega’s. Wij vinden onze collega’s ontzettend belangrijk en wij willen ze dan ook graag aan u voorstellen! Dit keer is onze eigen Gilbert Hageman aan de beurt.

Voorstellen

Gilbert, wil je beginnen door jezelf voor te stellen: ‘Sinds april 2016 mag ik werkzaam zijn voor dit mooie b(l)oeiende bedrijf. In eerste instantie om Privé Lease op te zetten, passend bij Friesland Lease. Wij noemen dat “De zekerheden van Privé Lease met de + van Friesland Lease” waarbij wij voor zowel auto’s als fietsen de beste voorwaarden hebben. Sinds oktober 2017 ben ik ook projectleider van ONS project waarin wij het huidige Lease-automatiseringssysteem inclusief nieuwe klanten- en dealerportalen en apps gaan omzetten naar een systeem dat veel beter gaat aansluiten op de behoefte van onze klanten en relaties. De naam van het project is bewust gekozen, aangezien alle medewerkers van Friesland Lease betrokken zijn bij het project.

Gilbert schreef onlangs een blog over zijn ervaringen met zijn Opel Ampera-E.

En wat doe je zoal naast je werkzaamheden bij Friesland Lease? Gilbert vervolgd: Privé ben ik actief als hockeycoach voor het team van mijn oudste dochter en regelmatig spelbegeleider voor het hockeyteam van mijn jongste dochter. Ik ben getrouwd met een ondernemende vrouw die naast een eigen praktijk ook in het onderwijs werkzaam is. Ook maak ik graag grote wandelingen met mijn labrador Saar. We wonen aan het water en kunnen daardoor met mooi weer lekker varen vanaf huis, heerlijk om na het werk met het gezin te varen en onderweg ergens even lekker te eten.

Meestal ga ik met de auto, soms met de fiets naar kantoor. Alle afspraken buiten de deur doe ik wel met de auto.

Eén team

Wanneer wij vragen aan Gilbert waarom Friesland Lease zo speciaal is, hoeft hij daar niet lang over na te denken. ‘De altijd aanwezige drive om vernieuwend te willen zijn en het anders aan te willen pakken dan anderen. Als je daarnaast ook nog ondernemende medewerkers wilt hebben, moet de autorisatie overal in de organisatie liggen (zoals bij Friesland Lease) en niet alleen bij de directie. Dit doen we bij Friesland Lease heel goed!’

Favorieten

Wij vroegen Gilbert vervolgens naar zijn favorieten. Zie het mooie lijstje hieronder.

Favorieten Antwoorden
Auto merkTesla en Aston Martin
VervoersmiddelElektrische auto
MobiliteitsoplossingVideoconferencing
FeestdagKerst
EtenKaasfondue in Zwitserland
SportGolf, zeilen, wandelen met Saar
SeizoenVoorjaar

Contact

Heeft u na het lezen van deze blog een vraag aan Gilbert of bent u benieuwd waar Gilbert u mee kan helpen op het gebied van Privé Leasen? Neem dan contact op en Gilbert helpt u verder!

Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. Laat u inspireren.