12 december 2018

Wij hebben bij Friesland Lease naast onze interessante en leuke klanten ook onze hardwerkende en inspirerende collega’s. Wij vinden onze collega’s ontzettend belangrijk en wij willen ze dan ook graag […]

Wij hebben bij Friesland Lease naast onze interessante en leuke klanten ook onze hardwerkende en inspirerende collega’s. Wij vinden onze collega’s ontzettend belangrijk en wij willen ze dan ook graag aan u voorstellen! Deze maand trappen wij af met Jelte.

Medewerker in beeld: Jelte Koopmans

Jelte, wil jij beginnen door wat over jezelf te vertellen? ‘Dat wil ik zeker! Ik werk binnen Friesland Lease als Lease adviseur. Ik vind het fantastisch om als een partner samen met onze klanten tot passende en steeds vaker duurzame mobiliteitsoplossingen te komen. Dit geeft mij ontzettend veel voldoening. Ik ben verantwoordelijk voor de zakelijke lease auto tak en het zakelijk leasen van de Leasefiets. Elke dag is anders!’.

 

 

 

 

 

Warm bad

Wat maakt Friesland Lease zo bijzonder, Jelte vervolgd: Friesland Lease voelt als een familie. We zijn ontzettend collegiaal en het voelt elke dag weer als thuis komen. Iedereen heeft wel eens een slechte dag of loopt het privé niet zo lekker. Wij trekken elkaar er altijd weer doorheen. Ondanks de (soms) drukke werkomstandigheden blijven we keihard werken maar vergeten we vooral niet samen te lachen’.

Favorieten

Wij vroegen Jelte vervolgens naar zijn favorieten. Zie het mooie lijstje hieronder.

Favorieten
Antwoorden van Jelte
Auto merkMercedes natuurlijk! ‘Das beste oder nichts’
VervoersmiddelAuto maar de fiets voor korte ritjes in de stad
MobiliteitsoplossingAuto
FeestdagOud en Nieuw
EtenRibeye
SportFormule 1 en WRC rally
SeizoenVoorjaar

Contact

Heeft u na het lezen van deze blog een vraag aan Jelte of bent u benieuwd waar Jelte u mee kan helpen op het gebied van het zakelijk leasen van een auto en/of een fiets? Neem dan contact op met één van onze medewerkers en Jelte helpt u verder!

Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. Laat u inspireren.