18 februari 2019

Wij hebben bij Friesland Lease naast onze interessante en leuke klanten ook onze hardwerkende en inspirerende collega’s. Wij vinden onze collega’s ontzettend belangrijk en wij willen ze dan ook graag aan u voorstellen! Dit keer is Jurjen Draijer aan de beurt.

Wij hebben bij Friesland Lease naast onze interessante en leuke klanten ook onze hardwerkende en inspirerende collega’s. Wij vinden onze collega’s ontzettend belangrijk en wij willen ze dan ook graag aan u voorstellen! Dit keer is Jurjen Draijer aan de beurt.

Medewerker in beeld: Jurjen Draijer

‘Na twee eerdere banen in de dienstverlenende sector, kreeg ik in 2005 de kans om bij Friesland Lease aan de slag te gaan. Mijn functie binnen Friesland Lease is in de rol van Medewerker Binnendienst. Het leukste aan mijn vak vind ik het aanbieden van complete mobiliteitsbehoeften in combinatie met duurzaam vervoer’, aldus Jurjen.

Friesland Lease in 3 woorden: gezellig, familiair, vrijheid

Vrije tijd

‘In privétijd heb ik 1 grote passie die ik nog steeds met veel plezier beoefen en dat is voetbal. Ik speel in een vriendenteam bij de SC Joure, tevens ben ik ook leider van dit elftal. Het regelen van zaken is voor mij dus zowel zakelijk als privé niet onbekend.’ 

Hoe ik naar mijn werk ga? Ik carpool met collega Kaiyan. 

Favorieten

Wij vroegen Jurjen vervolgens naar zijn favorieten. Zie het mooie lijstje hieronder.

FavorietenAntwoorden van Jurjen
Auto merkAston Martin
VervoersmiddelFiets
MobiliteitsoplossingDuurzaam en goedkoop (waterstof en elektrisch)
FeestdagKerst
SportVoetbal
SeizoenZomer
EtenVarkenshaas

Contact

Heeft u na het lezen van deze blog een vraag aan Jurjen of bent u benieuwd waar hij u mee kan helpen? Neem dan contact op en Jurjen helpt u verder!

Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. Laat u inspireren.