05 februari 2019

Wij vinden onze collega’s ontzettend belangrijk en wij willen ze dan ook graag aan u voorstellen! Onze eerste vrouw is aan de beurt, en dat is niet zomaar één, namelijk Marije Hellinga.

Wij hebben bij Friesland Lease naast onze interessante en leuke klanten ook onze hardwerkende en inspirerende collega’s. Wij vinden onze collega’s ontzettend belangrijk en wij willen ze dan ook graag aan u voorstellen! Onze eerste vrouw is aan de beurt, en dat is niet zomaar één, namelijk Marije Hellinga.

Medewerker in beeld: Marije

Marije, jij werkt nog niet zo lang bij Friesland Lease, vertel is wat meer over jezelf: ‘Nee dat klopt, ik werk sinds april als receptioniste bij Friesland Lease. Mijn naam is Marije Hellinga, ik ben geboren en getogen in Drachten.’

Leuke sfeer

Mede dankzij de leuke en behulpzame collega’s voel ik me welkom binnen het bedrijf en wil ik gasten bij binnenkomst hetzelfde gevoel bezorgen. De leuke sfeer en wisselende werkzaamheden zorgen ervoor dat ik met veel plezier naar mijn werk toe ga, aldus Marije.

Friesland Lease in 3 woorden: Flexibel, groen en voorloper

Favorieten

Wij vroegen Marije vervolgens naar haar favorieten. Zie het mooie lijstje hieronder.

FavorietenAntwoorden van Marije
Auto merkAudi
VervoersmiddelAuto
MobiliteitsoplossingFiets
FeestdagKerst
EtenItaliaans
SportLopen
SeizoenZomer

Contact

Heeft u na het lezen van deze blog een vraag aan Marije of bent u benieuwd waar Marije u mee kan helpen? Neem dan contact op met de receptie en wie weet krijgt u Marije hoogstpersoonlijk aan de lijn.

Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. Laat u inspireren.