07 augustus 2019

Wij vinden onze collega’s ontzettend belangrijk en wij willen ze dan ook graag aan u voorstellen! Dit keer is Minke van der Heide aan de beurt om zichzelf voor te stellen.

Medewerker in beeld: Minke van der Heide

Wij hebben bij Friesland Lease naast onze interessante en leuke klanten ook onze hardwerkende en inspirerende collega’s. Wij vinden onze collega’s ontzettend belangrijk en wij willen ze dan ook graag aan u voorstellen! Dit keer is Minke van der Heide aan de beurt om zichzelf voor te stellen.

Even voorstellen

Mijn naam is Minke van der Heide sinds mei 2017 werkzaam bij Friesland Lease. Begonnen bij de receptie voor een aantal uurtjes in de week. Al snel voelde ik me thuis binnen het team van Friesland Lease. Fijne collega’s met kennis van zaken, een prettige werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Inmiddels ben ik sinds eind december 2017 werkzaam als medewerker binnendienst op de afdeling Leasefiets. Met deze nieuwe uitdaging hoop ik nog jaren een bijdrage te leveren aan de wensen van onze klanten op het gebied van mobiliteit.

Friesland Lease in 3 woorden: Dynamisch, innovatief & sportief

Bezige bij

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om bezig te zijn, iets te ondernemen of te organiseren. Ben actief betrokken bij diverse verenigingen, moeder, vrouw en muzikant in hart en nieren, dus verveel me nooit!

Leuk weetje? Henk Bos redde het ‘net niet’ bij de Berenloop. Hij wilde zo graag voor Jan Baljeu en Mirjam Marinus finishen. 

Favorieten

Wij vroegen Minke vervolgens naar haar favorieten. Zie het mooie lijstje hieronder.

FavorietenAntwoorden van
Auto merkAudi
VervoersmiddelAuto
MobiliteitsoplossingFiets
FeestdagSinterklaas
EtenStamppot
SportKorfbal
SeizoenWinter

Contact

Heeft u na het lezen van deze blog een vraag aan Minke of bent u benieuwd waar zij u mee kan helpen op het gebied van de Leasefiets? Neem dan contact met ons op en Minke helpt u verder!

Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. Laat u inspireren.