24 maart 2020

Nieuwsgierig hoe klanten het aanbod van Friesland Lease inzetten als mobiliteitsoplossing? Friesland Lease deelt graag klantverhalen om anderen op hun beurt te inspireren. Want niet alleen de klantverhalen zijn interessant, maar ook de bedrijven die daar achter zitten. Recent zijn nieuwe bedrijfswagens in samenwerking met Van den Brug geleverd aan Lasmotec B.V. én wij vroegen ze natuurlijk naar hun gebruikerservaringen! 

Nieuwe bedrijfswagens voor Lasmotec B.V.

Nieuwsgierig hoe klanten het aanbod van Friesland Lease inzetten als mobiliteitsoplossing? Friesland Lease deelt graag klantverhalen om anderen op hun beurt te inspireren. Want niet alleen de klantverhalen zijn interessant, maar ook de bedrijven die daar achter zitten. Recent zijn nieuwe bedrijfswagens in samenwerking met Van den Brug geleverd aan Lasmotec B.V. én wij vroegen ze natuurlijk naar hun ervaringen! 

Ouderwets vakmanschap

Ouderwets vakmanschap. De gedegenheid van vroeger met de kwaliteit van nu. Dat is waar de mannen van Lasmotec B.V. uit Surhuisterveen voor staan. Kwaliteit en de gedegenheid van vroeger is ook nu weer zichtbaar in het wagenpark. Collega Tjerk Wijbrandi mocht samen met collega Erik Arendz van Van den Brug opnieuw een flinke reeks gloednieuwe Volkswagen Transporters en Caddy’s voor de deur afleveren. Op de vraag waarom men opnieuw koos voor combinatie Van den Brug – Friesland Lease  antwoordden de mannen direct: “De goede service! Als er iets is, worden wij als échte VW mannen altijd direct geholpen!”

*De foto’s werden genomen toen de corona-maatregelen nog niet aan de orde waren.

Wij helpen u graag op weg

Bij Friesland Lease bieden wij zakelijke rijders en particulieren altijd een passende mobiliteitsoplossing. Zo helpen wij u van een duurzaam, innovatief en ondernemend A naar B. Heeft u vragen of kunnen wij u verder helpen met een mobiliteitsoplossing? Neem dan contact met ons op of bekijk de mobiliteitsoplossingen van Friesland Lease.

Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. Laat u inspireren.