11 juli 2018

Op de fiets naar het werk Friesland Lease bestaat uit meer dan alleen de lease auto. Naast ons wagenpark hebben wij ook allerlei andere vorm en van leasen waaronder de […]

Op de fiets naar het werk

Friesland Lease bestaat uit meer dan alleen de lease auto. Naast ons wagenpark hebben wij ook allerlei andere vorm en van leasen waaronder de ‘Leasefiets’.  De wereld verandert, en wij veranderen mee! Zorgeloos fietsen wordt nu wel heel makkelijk met de BOVAG Leasefiets. Er kan worden gekozen voor zowel een gewone fiets als een supersnelle elektrische fiets. Er zijn een aantal collega’s bij Friesland Lease die door weer en wind op de fiets naar het kantoor komen. Tanja Bouma (hoofd verhuur) legt in deze blog uit wat voor haar de voordelen zijn om naar het werk te fietsen.

Duurzaam

Er zijn bij Friesland Lease een aantal medewerkers die gebruik maken van de Leasefiets in plaats van een lease auto. Tanja Bouma is één van die medewerkers. “Ik vind dat als je werkzaam bent bij een bedrijf die graag uit wil stralen dat elke vorm van duurzaam vervoer een oplossing is voor een betere wereld, wij daar zelf ook voor moeten staan. Daarom maak ik gebruik van de Leasefiets als ambassadeur voor duurzame vervoersmiddelen”.

Elektrische Leasefiets

Tanja woont 16 kilometer van haar werk (Drachten) vandaan en maakt daarom gebruik van de elektrische Leasefiets. “Omdat ik 16 kilometer (doe ik 35 minuten over) moet afleggen en niet helemaal bezweet op het werk wil komen, maak ik gebruik van de elektrische Leasefiets. ‘s Avonds laad ik de fiets op zodat ik hem de dag erna weer kan gebruiken. Naast het feit dat het goed voor het milieu is om op de fiets te stappen is het ook nog eens goed voor mijn gezondheid. Door elke dag de afstand van 16 kilometer af te leggen zit ik lekkerder in mijn vel en voel ik me gezonder”.

Besparen

De Leasefiets zorgt dus niet alleen voor een beter milieu maar draagt ook bij aan je gezondheid. Nog een positief punt van de Leasefiets is dat het scheelt in de portemonnee. De benzinekosten heeft u niet meer en het enige waar u op moet letten is dat de fiets ‘s avonds aan de oplader gaat, zodat er voldoende trapondersteuning is voor de komende dag.

Overzicht voordelen Leasefiets

De voordelen van het gebruiken van een Leasefiets zijn onder andere dat er geen hoge aanschafkosten zijn (in tegenstelling tot een leaseauto), het beter is voor uw gezondheid, u nooit meer in de file hoeft te staan en geen parkeerproblemen meer heeft. En wat we natuurlijk niet moeten vergeten is het prachtige uitzicht wat u heeft op de fiets. Tanja heeft een aantal mooie foto’s gemaakt van haar fietsomgeving.

 

 

 

 

 

 

Interesse?

Wilt u net als Tanja ook op de fiets naar het werk maar wilt u daar nog net iets meer informatie over? Neem dan contact op met één van onze Leasefiets experts. Of bekijk onze Leasefiets website.

Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. Laat u inspireren.