08 juni 2020

Nieuwsgierig hoe klanten het aanbod van Friesland Lease inzetten als mobiliteitsoplossing? Friesland Lease deelt graag klantverhalen om anderen op hun beurt te inspireren. Want niet alleen de klantverhalen zijn interessant, maar ook de bedrijven die daar achter zitten. Recent zijn nieuwe bedrijfswagens in samenwerking met Van den Brug geleverd aan van der Heide én wij vroegen ze natuurlijk naar de allereerste ervaringen!

Elke dag veiliger onderweg met de nieuwe bedrijfswagens voor van der Heide

Nieuwsgierig hoe klanten het aanbod van Friesland Lease inzetten als mobiliteitsoplossing? Friesland Lease deelt graag klantverhalen om anderen op hun beurt te inspireren. Want niet alleen de klantverhalen zijn interessant, maar ook de bedrijven die daar achter zitten. Recent zijn nieuwe, veilige bedrijfswagens in samenwerking met Van den Brug geleverd aan van der Heide én wij vroegen ze natuurlijk naar de allereerste ervaringen!

Over van der Heide

Van der Heide is marktleider op het gebied van (elektro)technische veiligheid, kathodische bescherming, veiligheidsinspecties maar ook elektrotechnische opleidingen en examendiensten. ‘’Door het vertalen van wettelijke eisen en richtlijnen naar de dagelijkse praktijk zijn we in staat een wezenlijke bijdrage te leveren aan een veilige bedrijfsvoering, reductie van kosten en de continuïteit van primaire processen,’’ zo vertelt Petra Hartmans van de Rijdt – verantwoordelijk voor de marketing en communicatie bij van der Heide. “Iedere collega levert vanuit zijn eigen expertise een waardevolle bijdrage aan een veilige werk- en leefomgeving”.

Veiligheid als bedrijfscredo

Al meer dan 100 jaar werkt van der Heide aan veiligheid. Het is dan ook niet gek dat ‘@elkedagveiliger’ het bedrijfscredo is geworden. ‘’Het begrip veiligheid is voor ons bijna een vanzelfsprekendheid. Helaas geldt dat niet voor iedereen. Ruim 1 miljard mensen leven onder slechte omstandigheden – zonder fatsoenlijk dak boven het hoofd. Dat raakt ons,’’ zo vervolgt Petra. Van der Heide steunt en helpt goede doelen als Habitat Nederland vanuit deze ambitie. Habitat Nederland streeft naar het creëren van een veilige wereld. Voor Van der Heide blijft het niet bij donaties en binnen de grenzen van Nederland. Integendeel! Het bedrijf helpt ook actief mee om buitenlandse bouwprojecten van Habitat de nodige handvatten te bieden.

Veilige bedrijfswagens Van der Heide

Veilige bedrijfswagens

Dat veiligheid in alle lagen van de organisatie zichtbaar én voelbaar is, is een gegeven. Dit vertaalt zich ook door in de keuze voor nieuwe én veilige bedrijfswagens. Klaas de Jager verantwoordelijk voor het wagenpark bij van der Heide vertelt: ‘’Onze medewerkers zijn veel onderweg en rijden jaarlijks tussen de 45.000 en 65.000 kilometer per jaar. Veilig van A naar B is voor ons een must!’’ Van den Brug, Friesland Lease en van der Heide kennen elkaar al sinds jaar-en-dag. ‘’Doordat we elkaar zo goed kennen – en dus ook weten wat belangrijk is voor van der Heide konden we al snel tot een passende mobiliteitsoplossing komen. Dit is voor alle partijen erg waardevol!’’ zo vertelt Tjerk Wijbrandi, Accountmanager bij Friesland Lease.

Wij helpen u graag op weg

Bij Friesland Lease bieden wij zakelijke rijders en particulieren altijd een passende mobiliteitsoplossing. Zo helpen wij u van een duurzaam, innovatief en ondernemend A naar B. Heeft u vragen of kunnen wij u verder helpen met een mobiliteitsoplossing? Neem dan contact met ons op of bekijk de mobiliteitsoplossingen van Friesland Lease.

Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. Laat u inspireren.