Het is een Carver!

Of u zelf losse heupen heeft maakt niet uit, want met de unieke kanteleigenschappen van de elektrische Carver swingt iedereen duurzaam van A naar B. Rijden in een Carver is fun, veilig, schoon, betaalbaar en super simpel. Het is een onvergetelijke rij-ervaring die ook u kunt beleven. De unieke samenwerking tussen Carver en Leasefiets stelt u in staat als een van eerste in Nederland op date te gaan met deze unieke mobiliteitsoplossing. Plan uw proefrit met een van onze Leasefietsmedewerkers, stap in de Carver en swing mee van A naar B!

Uw mobiliteitsbehoeftes

Friesland Lease geeft u de zekerheid dat het volledig, goed en vertrouwd is geregeld.

Fun

Files of parkeerissues? Niet langer uw probleem! Geef u zelf over aan een onvergelijkbare rijervaring en waanzinnige kantelsensatie bij iedere bocht. Fun? Wordt standaard meegeleverd!

Veilig

De ‘cockpit’ is voorzien van een stevige, stalen kooiconstructie die u optimaal beschermt. De unieke kanteltechnologie bewaakt uw balans. Al veilig vanaf een brommerrijbewijs!

Super Simpel

U bestuurt hem gewoon als een auto en de Carver regelt de rest. Hier heeft u geen speciale vaardigheden voor nodig, zoals u tijdens een proefrit al snel zal merken.

Comfortabel

Alle seizoenen warm en droog, met uw navigatie, playlists en contacten binnen handbereik. Plus ruimte voor een passagier en 75 liter bagage.

Schoon

De elektrische Carver is emissievrij, ruimtebesparend en stil. Opladen kan via elk stopcontact. Op één batterij
rijdt u van Amsterdam naar Utrecht, óf van Sneek naar Leeuwarden en weer terug!

Slim

De Carver brengt u slimmer, schoner en goedkoper van deur tot deur. Wendbaar en handig als een scooter, veilig en comfortabel als een auto. Inclusief handige app om uw Carver op afstand te monitoren.

Start nu uw Carver Date

Leasefiets first!

Door de unieke samenwerking met Carver kunnen wij je vanuit Leasefiets als een van de eerste in Nederland deze unieke rij-ervaring bezorgen.

U zorgt? Wij voor u!

Van A naar B wanneer u in nieuwe tijden voor anderen zorgt! Dan biedt de Carver u véél meer dan alleen maar fun… Ervaar het zelf!

Alternatief

Openbaar vervoer op 1,5 meter. Lastig! Stap eens in een Carver en ervaar tegen vergelijkbare maandlasten een alternatief waar u blij van wordt.

Ruimtegebrek?

Dan is de Carver iets voor u, want op een parkeerplek waar normaal gesproken één auto staat passen we drie Carvers gezellig naast elkaar!

Geen rijbewijs

Geen probleem. Met een brommerrijbewijs in uw achterzak swingt u al richting jouw bestemming. Al vanaf 21 jaar …

Mmmm…

Niet overtuigd? Dan is er maar één oplossing: daten! Want al stapt u nou definitief in of niet, deze ervaring kan u van uw bucketlist schrappen!

8.4

beoordeling van onze klanten

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke proefrit met de Carver!

 

Overtuigd? Of zelf de unieke mobiliteitsoplossing ervaren? De Carver is compact, flexibel, comfortabel en ontzettend leuk om in te rijden. De Carver combineert de voordelen van een auto mét een scooter voor een vernieuwde rijervaring. Een kantelsensatie die u razendsnel onder de knie heeft en een glimlach bezorgt. Swing van A naar B samen met onze Leasefiets expert Marie-Christine. Laat uw contactgegevens achter in het formulier en dan plannen wij een afspraak met u in.

 

Leasefiets is onderdeel van Friesland Lease.

Leasefiets gelooft in: samen meer gezonde kilometers! Wij bieden bedrijven, ondernemers, verenigingen én particulieren altijd een passende leaseoplossing. Voor een vast bedrag per maand, inclusief alle service. Zo helpen wij Nederland vitaal op weg.

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.