Sinds November 2019 werkzaam voor Friesland Lease als Manager IT. Dit is een brede functie daar elke processtap binnen een modern bedrijf als Friesland Lease wel raakvlakken heeft met IT […]

Sinds November 2019 werkzaam voor Friesland Lease als Manager IT. Dit is een brede functie daar elke processtap binnen een modern bedrijf als Friesland Lease wel raakvlakken heeft met IT / digitalisering. Bij Friesland Lease ben ik de man achter de schermen die processen, digitalisering en IT bij elkaar brengt. Na een internationale loopbaan in de pijpleidingbouw bij een grote corporate aannemer, ben ik weer terug in het noorden en in Friesland, dat voelt als een warme deken.

In mijn vrije tijd maak ik graag verre reizen op mijn All Road motor naar landen en plaatsen die je niet tegen zult komen in vakantie reclames. Daarnaast fotografeer ik graag landschappen en hou ik van  luisteren naar muziek, zowel live als via mijn buizenversterkers.