Inmiddels ben ik met veel plezier al 30 jaar werkzaam in de autolease branche. Ik zou mezelf willen omschrijven als een gedreven iemand die graag de zaken goed onder controle […]

Inmiddels ben ik met veel plezier al 30 jaar werkzaam in de autolease branche. Ik zou mezelf willen omschrijven als een gedreven iemand die graag de zaken goed onder controle heeft. Wanneer de klant tevreden is ben ik in mijn element.

Mijn carrière in de lease is 30 jaar geleden begonnen bij een leaseorganisatie in Groningen. Destijds ben ik bij dit bedrijf begonnen als telefoniste. Al snel bleek dat mijn ambities op het commerciële vlak lagen. In 1994 ben ik als Leaseadviseur in de autobranche aan het werk gegaan. In die tijd was het niet te doen gebruikelijk dat een vrouw zich als een gelijkwaardige partner in de autowereld begaf. Het heeft best wat voeten in de aarde gehad om de mannen te overtuigen van mijn gelijkwaardige rol. In december 2008 ben ik in mijn woonplaats Drachten aan het werk gegaan bij Friesland Lease als Leaseadviseur.

Ik voel me bevoorrecht dat ik werkzaam mag zijn bij het team van Friesland Lease. Met name de betrokkenheid tussen de collega’s en richting de klanten zorgt ervoor dat je tot het uiterste gaat om de klant van dienst te willen zijn. Ik hoop nog vele jaren onderdeel van dit team te zijn zodat ik mijn bijdrage kan leveren aan de vergroening van mobiliteit en dus een beter milieu voor ons allen!