Welkom! Mijn naam is Danaë Tsagarakis, geboren en getogen in het mooie Sneek. Sinds 2 maart 2020 ben ik gestart bij Friesland Lease als Privé Leaseadviseur. Hiervoor heb ik ruim […]

Welkom! Mijn naam is Danaë Tsagarakis, geboren en getogen in het mooie Sneek. Sinds 2 maart 2020 ben ik gestart bij Friesland Lease als Privé Leaseadviseur. Hiervoor heb ik ruim 16 jaar gewerkt bij een Field Marketing Bureau en was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Dat vond ik bij Friesland Lease. Echter doordat Corona zijn intrede deed in Nederland én ik net gestart was in mijn functie als Privé Leaseadviseur ben ik daarnaast ook aan de slag gegaan bij Leasefiets. Ik vervul binnen deze organisatie dus een duo-functie. Binnen Friesland Lease ben ik Privé Leaseadviseur en samen met mijn collega Jeroen Louwsma verantwoordelijk voor het begeleiden van de gehele klantreis, dus van A tot Z en is klantcontact hierin erg belangrijk. Door dit contact kom ik helemaal tot mijn recht.

In mijn privé tijd ben ik moeder van drie kinderen en heb ik teveel interesses. Van gezellig met vrienden uit eten gaan tot aan het theater bezoeken met mijn moeder. Van skiën in de winter tot aan varen met de boot in de zomer. Doordat je een gezin van vijf bent, moet er ook thuis veel gepland worden en dat doe ik dan ook graag. Laat mij de weekenden maar vullen met leuke dingen, dat komt wel goed!

Dus wil je meer weten over de + van Privé Lease bij Friesland Lease of heb ik je interesse gewekt in een Piaggio? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met mij op en informeer ik je graag naar de mogelijkheden. Tot snel!