Fonds Noodhulp VNN

Hulpverleners van Verslavingszorg Noord Nederland komen in situaties waarbij sprake is van acute financiële nood bij cliënten. Hierbij kunt u denken aan voeding, warme kleding voor de winter, een baby uitzet of basis inrichting van een woning. Noodhulp gaat in de regel om een eenmalig relatief klein bedrag dat tegelijk een groot verschil kan maken in iemands leven. Hiermee kan VNN het persoonlijke, sociale en maatschappelijke welzijn van deze mensen bevorderen.

Fonds Noodhulp is onderdeel van NHHF

NHHF is opgezet om cliënten van Verslavingszorg Noord Nederland te kunnen voorzien van een extra steuntje in de rug. Hierbij wordt gekeken naar ieder verhaal en de bijbehorende achtergrond. Doordat Verslavingszorg Noord Nederland zelf geen financiële ondersteuning mag bieden, is het NHHF opgesteld. Op deze wijze kan er toch gekeken worden naar een steun, buiten de kaders van de verslavingszorg.

Bekijk hier de folder van het fonds

Verslavingszorg Noord Nederland

Verslavingszorg Noord Nederland houdt zich bezig met meer dan alleen opvangen. Zowel van preventie en voorlichting, tot behandeling, het testen van uitgaansdrugs en wetenschappelijke onderzoeken. Daarbij richten zij zich niet alleen op zij die hulp nodig hebben, maar ook hun familie en vrienden.

Samen maken we een groot verschil

Wilt u zelf ook een donatie doen bij Fonds Noodhulp, dat kan via het volgende rekeningnummer:
NL 31 INGB0007 4068 20