De deelauto van Friesland Huur*

Wel het gemak van een auto, maar niet het geld om zelf een auto aan te schaffen? Dan heeft Friesland Huur hét product voor u. Met de deelauto kunt u flexibel een auto huren zonder aan een contract vast te zitten. De deelauto is ideaal als u kosten wil besparen.

Veel auto’s staan overdag stil en vaak is niet iedereen de hele dag onderweg. Door gebruik te maken van deelauto’s kan iedereen een auto mee nemen wanneer dat nodig is.

De komende weken staan wij op diverse locaties in Drachten. Maak een selfie met de abri en krijg 50% korting op je eerste deelauto reservering (excl. brandstof). Vermeld bij je reservering de Facebook actie. Meer informatie over onze actie vind je op onze website. *Deze actie is in samenwerking met Friesland Huur.

Kies een Elektrische Deelauto

Vaak zijn de afstanden die gemaakt worden relatief kort. U bespaart behoorlijk wat kosten als u daarom kiest voor een elektrische deelauto. U kunt bij ons elektrisch rijden op verschillende manieren. Zo bespaart u niet alleen kosten in het gebruik, ook is de elektrische auto minder schadelijk voor het milieu.

Waarom kiezen voor de deelauto van Friesland Huur?

1. 24/7 een auto kunnen pakken
2. Betaal alleen voor de tijd dat je de auto gebruikt
3. Geen abonnementskosten, geen onderhoudskosten, geen verzekeringskosten en geen wegenbelasting
4. Altijd een betrouwbare auto
5. Ruime keuze; personen en bedrijfsauto’s
6. Minder parkeerproblemen
7. Duurzaam rijden door autodelen

Meer informatie:

Op weg in 4 stappen Hoe werkt het? Kosten Download de Free to go App

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.