De deelauto via Friesland Huur

Deelauto huren? Met de deelauto van Friesland Huur – onderdeel van Friesland Lease – profiteert u van het gemak van een eigen auto, maar dan zonder vaste kosten. Huur de deelauto van Friesland Lease wanneer het u past. Het enige wat u nodig heeft is een geldig rijbewijs én de Share2use App voor het gebruiken en reserveren van de Deelauto. Ook het gemak ervaren? Download de App, reserveer gemakkelijk online, stap in en ga onbezorgd op weg! Vul het contactformulier in en vraag een account aan.

Deelauto huren

Steeds meer Nederlanders kiezen voor de voordelen van een Deelauto. En dat is niet gek! Een reguliere auto staat gemiddeld 23 uur per dag stil. Het bezitten van een auto is kostbaar in verhouding tot het daadwerkelijke gebruik. Bovendien is het delen van een auto goed voor de Nederlandse mobiliteit, het milieu én de portemonnee. Met een Deelauto is namelijk alles al geregeld. Voor de autoverzekering, wegenbelasting, onderhoud en afschrijvingen heeft u geen kosten. En rijdt u minder dan 15.000 kilometer op jaarbasis? Dan is de Deelauto van Friesland Huur goedkoper dan een leaseauto of gekochte auto.

Op weg in 4 stappen Hoe werkt het? Kosten

Waarom kiezen voor de deelauto via Friesland Huur?

  • Het gemak om 24/7 met een auto op pad te gaan, wanneer het voor u past.
  • Goed voor de portemonnee. Betaal alleen voor het werkelijke gebruik van de Deelauto.
  • Geen vaste kosten zoals wegenbelasting of onderhoudskosten.
  • Altijd een betrouwbare auto.
  • Ruime keuze uit personenauto’s en bedrijfswagens.
  • Duurzaam en milieubewust rijden door auto delen.

Interesse of meer informatie?

Ook overtuigd van de voordelen van een Deelauto? Vul voor meer informatie en de mogelijkheden (vrijblijvend) het onderstaande contactformulier in. Friesland Huur helpt u graag op weg!

Algemene voorwaarden