Instructies

Hoe werkt het? Simpel! Om gebruik te kunnen maken van een deelauto kunt u via onderstaande instructies een App downloaden. Daarna registreren, reserveren, rijden én natuurlijk relaxen. Gemakkelijker wordt het niet.

1. Registreren

Vraag een account aan d.m.v. het contactformulier. Start met het downloaden van de Share2Use App om toegang te krijgen tot het reserveren van een Deelauto. Als u de App voor de allereerste keer opstart, logt u in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Na het inloggen komt u in de omgeving van de Share2Use App. Het downloaden en gebruik maken van de App is kosteloos.

Download de App voor Android Download de App voor Apple

2. Reserveren

Open na registratie de App en klik op ‘nieuwe reservering’ om een deelauto naar keuze te reserveren. Selecteer bij categorie Auto, bij type Personenauto (of bedrijfswagen indien beschikbaar) en daarna de auto klasse. Daarna geeft u de gewenste begin- en eindtijd aan en klikt u op toon beschikbaarheid. Vervolgens klikt u op de gewenste auto in de geopende kaart of klikt u rechtsonder op toon in lijst in de lijst om de gewenste deelauto naar keuze te selecteren. Door op de deelauto te klikken krijgt u de details te zien. Maak de reservering definitief door op extra’s en afrekenen te klikken en de betaling free. U ontvangt de factuur van het gebruik achteraf.

Kosten

3. Rijden

Bij aankomst opent u de deelauto gemakkelijk via de App. De portieren van de deelauto worden hierdoor automatisch ontgrendeld. De autosleutels bevinden zich in het dashboardkastje. Gebruik maken van een deelauto is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Hoe werkt het?

4. Relaxen

Na het registreren, reserveren en tijdens het rijden is het natuurlijk ook belangrijk om te relaxen. Want met de deelauto is het gebruik maken van mobiliteit altijd binnen handbereik.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in het gebruik maken van een deelauto via Friesland Huur maar wilt u graag eerst meer informatie? Neem contact op met team Friesland Huur via het contactformulier. Wij helpen u graag op weg!

Handleiding share2use app voor Android

Handleiding share2use app voor iOS