Na mijn studie milieukunde ben ik in eerst begonnen bij een detacheringsbureau, waarna ik in 2003 ben begonnen bij Interleasing. Na de overname door Athlon Car Lease heb ik hier […]

Na mijn studie milieukunde ben ik in eerst begonnen bij een detacheringsbureau, waarna ik in 2003 ben begonnen bij Interleasing. Na de overname door Athlon Car Lease heb ik hier op verschillende vestigingen en functies gewerkt. In 2012 ben ik bij Friesland Lease als Lease-adviseur begonnen. Het was erg fijn om bij een kleinere en snel schakelende organisatie te komen werken. Een ander groot voordeel t.o.v. een grotere leasemaatschappij is dat je je klanten beter kunt bijstaan omdat er meer tijd is voor een gedegen advies. Voor wat betreft de studie is het fijn dat ik nu bij een leasemaatschappij kan werken die het meest vooruitstrevend is op het gebied van nieuwe vormen van mobiliteit. Bijvoorbeeld Leasefiets en elektrische auto’s.

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit, zowel in Nederland als in het buitenland. Ik vind het heerlijk om mijzelf onder te dompelen in een andere cultuur, waarbij mijn voorkeur uitgaat naar warme bestemmingen.