Elektrische Fiets leasen

40% van het woon-werkverkeer in Nederland is minder dan 15 kilometer. Op zo een korte afstand kunt u met een elektrische fiets voordelig, duurzaam, en zonder files naar het werk rijden. Lease een elektrische fiets en profiteer van de voordelen. Friesland Lease biedt hoogwaardige elektrische fietsen aan op basis van full operational lease.

Zoals u bij autolease van Friesland Lease gewend bent, worden operationele zaken die bij het leasen van een ‘zakelijke’ elektrisch fiets horen geregeld: aankoop, onderhoud, reparatie, bandenvervanging en hulpservice. Ook de verzekering met dekking tegen schade en diefstal, verhaalsrechtsbijstand en opzittendenverzekering is geregeld. Zorgeloos zakelijk fietsen zonder overlast van het woon-werkverkeer.

Elektrische Fiets, fiscaal interessant

Door de recente wettelijke veranderingen kan de elektrische leasefiets ook vanuit fiscale optiek interessant zijn voor werkgevers en werknemers. Dit vooral als de werknemer de elektrische leasefiets privé mag gebruiken. Een werkgever mag in dat geval ook de BTW op de leasetermijnen verrekenen. Daarnaast kan het privégebruik van de elektrische fiets onder de werkkostenregeling mogelijk onbelast plaatsvinden.

Het aanbod is te vinden op leasefiets.nl.