Even voorstellen: Ik ben Erik van Drogen, 23 jaar oud en geboren en getogen in Drachten. In mei 2022 ben ik begonnen bij Friesland Lease Leasefiets nadat ik mijn bachelor […]

Even voorstellen: Ik ben Erik van Drogen, 23 jaar oud en geboren en getogen in Drachten. In mei 2022 ben ik begonnen bij Friesland Lease Leasefiets nadat ik mijn bachelor heb gehaald voor de studie Commerciële Economie. Tijdens deze studie heb ik mogen ontdekken dat ik een hart heb voor sales, waarbij ik uit het adviseren van klanten het meeste plezier haal. Het vele klantcontact en de gezellige collega’s zorgen ervoor dat ik veel plezier ervaar in mijn werk. In mijn functie als mobiliteitsadviseur help ik u dan ook met erg veel plezier.

Ik hou erg van gezelligheid en ik hou er dan ook wel van om een borrel te doen in mijn vrije tijd. Verder ga ik er graag op uit om bijvoorbeeld een leuke stad te bezoeken. Na werk is vaak mijn eerste stop de sportschool. Ik hou erg van fitnessen en dit doe ik het liefst aan het einde van mijn werkdag om de dag sportief af te sluiten.

Als u een vraag heeft of op zoek bent naar meer informatie, aarzel dan niet mij te contacteren! Ik help u dan natuurlijk graag!