Friesland Lease brengt graag haar klanten met elkaar in contact. Zo ontstaat er een win-winsituatie. Friesland Lease werkt niet alleen graag voor haar relaties maar ook juist met hen.

Friesland League

Onze Friesland League is een bijzondere netwerkclub waarvan je automatisch lid bent wanneer je zaken doet met Friesland Lease. De Friesland League biedt vele voordelen voor haar leden; een dikke + voor al onze klanten!

Friesland Lease speelt een actieve rol in de verbinding van de kennis en kunde van haar klanten. Elke relatie heeft een eigen expertise die we graag ontdekken om daarna actief te verbinden met andere klanten die daar hun voordeel mee kunnen doen. Zo activeren we nieuwe en vernieuwende samenwerkingen binnen ons netwerk. Binnen Friesland League omarmen we het principe ‘delen is het nieuwe hebben’. En zo creëren we samen een meerwaarde die veel verder gaat dan alleen het bieden van mobiliteitsoplossingen.

De voordelen van de Friesland League

  • Gratis deelname aan clinics
  • Gratis bijwonen van sportevenementen
  • Het genereren van nieuwe leads
  • Kennisdeling
  • Versnellen van innovatie
  • Ondernemers helpen ondernemers
  • Vernieuwend nuchter

Samen maken we elkaar sterker

Door onze toekomstgerichte en delende houdingen maken de leden van de Friesland League elkaar sterker en ontstaan langdurige samenwerkingen waar iedereen beter van wordt. Deze samenwerkingen kunnen zowel mét als zonder Friesland Lease bestaan, wij willen deze alleen versnellen en faciliteren omdat we erin geloven dat een resultaat van deze samenwerkingen altijd groter is dan de som der delen.

Heb je vragen over de Friesland League of heb je een idee hoe we onze onderlinge samenwerking nog beter kunnen verzilveren? Neem dan contact op met Mirjam Marinus of Jan Baljeu voor het maken van een persoonlijke afspraak. mirjammarinus@frieslandlease.nl of janbaljeu@frieslandlease.nl