Sinds april 2016 mag ik werkzaam zijn voor dit mooie b(l)oeiende bedrijf. In eerste instantie om Privé Lease op te zetten, passend bij Friesland Lease. Wij noemen dat “De zekerheden […]

Sinds april 2016 mag ik werkzaam zijn voor dit mooie b(l)oeiende bedrijf. In eerste instantie om Privé Lease op te zetten, passend bij Friesland Lease. Wij noemen dat “De zekerheden van Privé Lease met de + van Friesland Lease” waarbij wij voor zowel auto’s als fietsen de beste voorwaarden hebben. Sinds oktober 2017 ben ik ook projectleider van ONS project waarin wij het huidige ERP systeem inclusief nieuwe klanten- en dealerportalen en apps gaan opzetten. De naam is bewust gekozen, aangezien alle medewerkers van Friesland Lease betrokken zijn bij het project.

Privé ben ik actief als hockeycoach voor het team van mijn oudste dochter en regelmatig spelbegeleider voor het hockeyteam van mijn jongste dochter. Ik ben getrouwd met een ondernemende vrouw die naast 2 eigen praktijken ook in het onderwijs werkzaam is. Ook maak ik graag grote wandelingen met mijn labrador Saar. We wonen aan het water en kunnen daardoor met mooi weer lekker varen vanaf huis, heerlijk om na het werk met het gezin te varen en onderweg ergens even lekker te eten.

Wilt u een keer kennis maken? Bel of mail mij dan gerust en ik kom graag een keer bij u langs.