De Groene 4 Mijl

Sinds 2015 verzamelen vele bikkels zich in januari bij De Onlanderij van Natuurmonumenten,  aan de Madijk 1 in Eelderwolde. Vanuit daar start De Groene 4 Mijl door het natuurgebied de Onlanden. De Groene 4 Mijl is voor bikkels in alle soorten en maten. Van jong tot oud, van hardloper tot wandelaar. Het parcours is voor iedere deelnemer hetzelfde, waarbij de wandelaars de optie hebben om een kleine zijstap te maken door de uitkijktoren te beklimmen. Het parcours is afwisselend verhard en onverhard, met als onverharde ondergronden zandpaden en grasdijken. De focus van uw deelname ligt niet op de prestatie, maar op het beleven van de natuur.

Loopt of rent u ook met het Friesland Lease team?

Als klant van Friesland Lease kunt u kosteloos deelnemen aan De Groene 4 Mijl. U wordt ontvangen met een hapje en drankje, waarna u de route al hardlopend of wandelend kunt volgen.
Route volbracht? Proficiat! U krijgt nog een mooi aandenken mee en kunt tevreden terug kijken op uw prestaties of de inspirerende ochtend die u heeft gehad met andere ondernemers.

Aanmelden kan tot 3 januari via het volgende formulier:
Voorlopige starttijd is 10.00 uur.

Aanmelding Loopevent

Aanmeldformulier voor de Groene 4 Mijl namens team Friesland Lease
Ik wil de route graag(Required)
Gewenst shirt(Required)
Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

 

Tot ziens bij de Onlanden!
Meer info vindt u op de website van de Groene 4 Mijl