Aangenaam kennis te maken! Geboren te Groningen en woonachtig in het mooie Assen, Sinds 2022 werkzaam bij Friesland Lease. 4 Jaar actief geweest als Verkoopadviseur voor het merk Volkswagen. Ik […]

Aangenaam kennis te maken!

Geboren te Groningen en woonachtig in het mooie Assen, Sinds 2022 werkzaam bij Friesland Lease.
4 Jaar actief geweest als Verkoopadviseur voor het merk Volkswagen.

Ik voel me bevoorrecht om met jullie als (toekomstige) Klant samen te werken.Dankzij de afwisselende werkzaamheden en het persoonlijke contact met klanten heb ik veel plezier in mijn werk. Ook de behulpzame collega’s en goede sfeer op de werkvloer zorgen ervoor dat ik graag naar het werk ga!

In het privéleven voetbal ik graag en deel ik samen met mijn vader een voorliefde voor klassieke auto’s.

Spreken we elkaar snel? Ik help je graag verder!