Begin 2022 ben ik gestart met mijn werkzaamheden bij Friesland Lease als Mobiliteitsexpert, anders vertaald accountmanager buitendienst. Dit is vier jaar na mijn afstudeerperiode (Commerciële Economie) die ik destijds succesvol […]

Begin 2022 ben ik gestart met mijn werkzaamheden bij Friesland Lease als Mobiliteitsexpert, anders vertaald accountmanager buitendienst. Dit is vier jaar na mijn afstudeerperiode (Commerciële Economie) die ik destijds succesvol afsloot bij Friesland Lease. Na mijn vleugels eerst te hebben uitgeslagen in de bezorgbranche en signings/reclamebranche in ook een buitendienstfunctie, is het ‘cirkeltje’ uiteindelijk rond.

Ik woon op mezelf in het allermooiste Stiens. Hier voetbal ik op zaterdag sinds mijn 17e voor het 1e elftal van S.C. Stiens en daarnaast speel ik nog in de zaal bij ZVV Avanti 1. Deze hobby combineer ik vaak met een andere; gezellig een biertje doen met mijn (voetbal)maten in de kantine, waarna de weg naar de binnenstad in Leeuwarden ook met enig regelmaat wordt bewandeld. Dit kan uiteraard alleen wanneer Cambuur vrij is, anders ben ik namelijk altijd in het stadion te vinden. Verder ben ik een verwend vakantieman, wat terug te zien is in een jaarlijkse wintersporttrip, reizen in/of buiten Europa en weekendjes weg.

Het vak sales heeft mij altijd getrokken, ik krijg energie van het voortdurend in contact staan met relaties. Onderscheid tussen nieuwe of bestaande relaties maak ik hierbij niet. Deze energie vertaalt zich dan vaak naar een lach en dat is ook de manier waarop ik graag op pad ga! Gezamenlijk kijk ik graag naar oplossingen voor mobiliteitsvraagstukken, even bellen?