Mijn naam is Hylke van der Meer en ik geboren in Drachten. Per 11 April 2018 ben ik werkzaam als Leasefiets medewerker bij Friesland Lease. Vanaf mijn 15 levensjaar actief […]

Mijn naam is Hylke van der Meer en ik geboren in Drachten. Per 11 April 2018 ben ik werkzaam als Leasefiets medewerker bij Friesland Lease.

Vanaf mijn 15 levensjaar actief met fietsen begonnen als een vakantiebaan en dit verder uitgewerkt tot volledig monteur en verkoper van fietsen. Fietsen heb ik zelf van jongs af aan gedaan en dan met name op sportief gebied . Al vanaf jonge leeftijd ben ik mijn vrije tijd bijna dagelijks aan het trainen voor het schaatsen en zomers het wielrennen. De nieuwste technieken en grote veranderingen in de wielerbranche vind ik leuk en fascinerend om te volgen.

Met mijn uitgebreide kennis van en over fietsen kan ik een weloverwogen advies geven. Wilt u meer weten over Leasefiets? Laten we dan eens kennismaken, ik informeer u graag verder.