IJskoude actie bij Friesland Lease

Maak kennis met onze vier zomerse toppers: de stijlvolle Fiat 500 Dolcevita, de speelse Kia Picanto, de elegante Peugeot 208 en de gloednieuwe Citroën ëC3! Vier schitterende modellen die ons spontaan laten watertanden. In verschillende kleuren, verschillende leaseopties en onweerstaanbare prijzen waar je meteen vrolijk van wordt. Wacht niet te lang en ontdek onze onweerstaanbare smaken voordat ze smelten.

Vier heerlijke ijssmaken

Ontdek onze vier favorieten van deze zonnige periode: De Fiat 500 Dolcevita, Kia Picanto, de nieuwe Citroën ëC3 en de Peugeot 208! Vier prachtmodellen die ons laten watertanden. 
Verschillende kleuren, verschillende leasevormen en niet te vergeten een scherpe prijs waar u blij van wordt deze periode. Ontdek onze favoriete smaken, voordat ze smelten.

Fiat 500 Dolcevita

Van Italiaanse finesse in klein formaat, tot aan smaken die al jaren bekend staan om de eigen smaak en verfrissing. Bij ons heeft Fiat 500 Dolcevita ons hart veroverd met haar uitstraling, rijbeleving en niet te vergeten een zeer aantrekkelijke prijs. Het brengt u direct naar het zonnige Italië met haar heerlijke fruitige ijs. 

Liever privé leasen? Geen probleem!

Bereken uw Fiat 500 Dolcevita 

Kia Picanto

Van compacte krachtpatser tot charmante stadsauto, de Kia Picanto staat bekend om zijn eigen unieke karakter en frisse uitstraling. Niet alleen zijn speelse design, uitstekende rijeigenschappen maar ook zijn zeer aantrekkelijke prijs doet ons watertanden. Deze wonder op wielen brengt je naar de bruisende straten van een zonnige  metropool.

Liever privé leasen? Geen probleem!

Bereken uw Kia Picanto

Peugeot 208

Een mix van elegante klasse en moderne technologie De Peugeot 208 heeft bij ons een indruk gemaakt door zijn toonbeeld van verfijning, zijn stijlvolle design, dynamische rijervaring en als slagroom op het ijsje, zijn aantrekkelijke prijs. Deze prachtige auto vervoert je rechtsreeks naar de drukke en krappe straten van uw favoriete steden. En tijdens de rit kunt u genieten van de perfecte mix van stijl en prestaties.

Liever privé leasen? Geen probleem!

Bereken uw Peugeot 208

Citroën ëC3

Een futuristisch design met elektrische efficiëntie, deze auto zet een nieuwe standaard voor stadsauto’s. De Citroën ëC3 heeft ons verrast met zijn moderne looks, en zijn stille en soepele rijervaring en natuurlijk de aantrekkelijke prijs. Deze innovatieve auto brengt je naar de mooiste boulevards. 

Liever privé leasen? Geen probleem!

Bereken uw Citroën ëC3