Friesland Lease & innovatie

Friesland Lease kenmerkt zich in de markt met innovatie. We willen ons onderscheiden met creatieve oplossingen en verder kijken dan de standaard die iedereen kan bieden. Friesland Lease denkt samen met onze relaties na over hoe we de zaken beter, schoner, efficiënter en economischer kunnen maken. Natuurlijk, autofabrikanten staan niet stil en komen met vele innovaties op de markt, maar hoe gebruikt u die? Hoe kunnen we dit het beste passend maken voor u?

Naast de inzet van voertuigen op alternatieve brandstoffen zoals waterstof, aardgas, elektrisch en hybride denken we ook verder; een diesel combineren met aardgas? Een bus op synthetische biodiesel laten rijden? Wij gaan er in mee! En wat te denken over de inzet van Lease E-bikes met een volledig service apparaat erom heen, vervoer niet standaard met de auto, maar wellicht ook op de fiets. Innovatie ten top! Waarom het hele jaar veel bijtelling betalen voor die momenten dat u een caravan wilt trekken, al eens gedacht aan de vakantieauto oplossing van Friesland Lease? Friesland Lease doet dat niet alleen, maar betrekt haar klanten ook in het nadenken over innovatie ten einde het voor iedereen beter, makkelijker, schoner en vooral leuker te maken.

Zo bezit Friesland Lease sinds kort ook het certificaat Duurzaam Autoleasen. Dit is een initiatief van leasemaatschappijen die koplopers zijn op gebied van duurzaamheid. Leasemaatschappijen die dit label dragen hebben onder meer een klimaat neutrale bedrijfsvoering, zorgen voor duurzame inzetbaarheid van de medewerkers en zien er op toe dat bedrijven die werkzaamheden voor hen uitvoeren, zoals autobedrijven, dit duurzaam doen.