Inmiddels ben ik alweer 26 jaar actief in de mobiliteitsbranche. Op 2 november 1992 begon ik als aftersales-medewerker/serviceadviseur bij Autoland Van den Brug te Drachten. Na 10 jaar werkplezier bij […]

Inmiddels ben ik alweer 26 jaar actief in de mobiliteitsbranche.

Op 2 november 1992 begon ik als aftersales-medewerker/serviceadviseur bij Autoland Van den Brug te Drachten. Na 10 jaar werkplezier bij de Volkswagen- en Audi-dealer, ben ik het laatste jaar werkzaam geweest als servicemanager bij Audi. Op 1 maart 2003 ben ik bij Friesland Lease begonnen als wagenparkbeheerder. Een veelzijdige en uitdagende baan bij een commerciële en dienstverlenende organisatie. Wat voorop staat is luisteren naar de wensen van de klant, om voor elke vraag een passende oplossing te kunnen bieden.

In mijn vrije tijd coach ik het hockeyteam waar mijn dochter in speelt bij De Graspiepers. Zelf probeer ik mijn conditie op peil te houden met trimhockey, hardlopen en fitness.