Ik vind het belangrijk dat de dienstverlening van Friesland Lease aansluit bij de wensen en behoeften van de klant. Ik adviseer de klanten dan ook graag omtrent de mogelijkheden, zodat […]

Ik vind het belangrijk dat de dienstverlening van Friesland Lease aansluit bij de wensen en behoeften van de klant. Ik adviseer de klanten dan ook graag omtrent de mogelijkheden, zodat er gewerkt kan worden naar een op maat gemaakte oplossing. Dit heeft ook te maken met één van mijn persoonlijke doelstellingen, namelijk een duurzame relatie met de klant.

Sinds 2007 ben ik werkzaam in de leasebusiness. Bij Friesland Lease bekijken we de totale mobiliteit binnen uw bedrijf, waarbij de vitaliteit van uw medewerkers een belangrijke rol speelt!

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin. Daarnaast heb ik een paar jaar geleden het sporten opnieuw ontdekt. In de zomermaanden fiets en surf ik graag en in de wintermaanden ben ik in de ijshal te vinden. Als er dan ook nog tochten op natuurijs mogelijk zijn, ben ik in mijn element.

Ik ben erg blij dat ik het team van Friesland Lease mag versterken. De sfeer tussen collega’s en de manier van werken richting klanten past precies bij mij; betrokken en denken in mogelijkheden!