Na mijn schooltijd ben ik bij Friesland Lease aan de slag gegaan als receptioniste. Friesland Lease was toen nog erg kleinschalig en daarom ondersteunde ik mede de afdeling administratie. Inmiddels […]

Na mijn schooltijd ben ik bij Friesland Lease aan de slag gegaan als receptioniste. Friesland Lease was toen nog erg kleinschalig en daarom ondersteunde ik mede de afdeling administratie. Inmiddels is Friesland Lease enorm gegroeid en ben ik alweer jaren werkzaam bij de afdeling Verhuur.

Bij Friesland Huur probeer ik samen met mijn collega’s zowel de zakelijke als particuliere klant zo goed mogelijk in zijn of haar mobiliteitsbehoefte te voorzien. Wij denken graag met u mee en zijn zeer flexibel. Mede door onze haal- en brengservice proberen wij de klant optimaal te bedienen. De omgang met mensen en de prettige werksfeer maakt het dat ik iedere keer met plezier naar mijn werk ga!

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezinnetje en ga er graag op uit. Verder is mijn grote passie paarden. Ik heb zelf drie paarden en ik ben redelijk fanatiek, wat ook de nodige vrije tijd in beslag neemt.