Welkom! Mijn naam is Jeffrey Kiestra en sinds augustus 2021 werkzaam bij Friesland Lease. Oorspronkelijk ben ik mijn werkzaamheden begonnen in de schoonmaakbranche. Na altijd al een grote interesse in […]

Welkom!

Mijn naam is Jeffrey Kiestra en sinds augustus 2021 werkzaam bij Friesland Lease. Oorspronkelijk ben ik mijn werkzaamheden begonnen in de schoonmaakbranche. Na altijd al een grote interesse in de autobranche te hebben gehad, ben ik in 2018 begonnen bij een auto/verhuur bedrijf. Inmiddels de overstap gemaakt naar Friesland Lease en voer ik een hele leuke en nieuwe taak uit.

Binnen Occasion Lease zorg ik ervoor dat de auto’s er keurig bij staan en een klant in een nieuwe (maar toch gebruikte) auto kan stappen zonder zorgen. Ook de nieuwe voorraad valt hier onder. Geen dag is hetzelfde, dat maakt het erg afwisselend en leuk.

Naast mijn werk ben ik ook werkzaam als Brandweer vrijwilliger in Burgum. Tevens ook de plaats waar ik woonachtig ben. Ook mag ik graag activiteiten ondernemen met mijn dochter. En ben ik als voorzitter van een 4×4 vereniging druk met het organiseren van 4×4 (offroad) evenementen in het noorden van het land. Ook een heerlijke rit op de motor sla ik niet af!