Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Jeroen Louwsma en ik ben sinds januari 2018 werkzaam bij Friesland Lease als Privé Leaseadviseur. Na de opleiding Commerciële Economie ben ik begonnen […]

Aangenaam kennis te maken!
Mijn naam is Jeroen Louwsma en ik ben sinds januari 2018 werkzaam bij Friesland Lease als Privé Leaseadviseur.

Na de opleiding Commerciële Economie ben ik begonnen met werken in de consumentenelektronica. In deze branche ben ik ruim 10 jaar actief geweest in zowel de binnen- als buitendienst.

Als Privé Leaseadviseur binnen Friesland Lease houd ik mij voornamelijk bezig met het begeleiden van de klant tijdens de gehele klantreis, onderhoud contact met de dealers en met EDR (kredietcheckbureau). Een veelzijdige functie waar ik veel energie van krijg. Het leveren van zoveel mogelijk meerwaarde voor de klant als voor Friesland Lease staat bij mij hoog in het vaandel.

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met (showband)muziek. Na jarenlang zelf muziek te hebben gespeeld, ben ik eind vorig jaar gestopt als spelend lid en vervul inmiddels diverse andere taken binnen de vereniging. Ook volg ik graag het laatste nieuws omtrent de ontwikkelingen op het gebied van Privé Lease.

Dus wilt u meer weten over de + van Privé Lease bij Friesland Lease? Dan ga ik graag vrijblijvend met u in gesprek en informeer u naar de mogelijkheden.