Friesland Lease heeft veel klanten met interessante verhalen. Elke klant heeft zijn of haar eigen beweegredenen om één of meerdere auto’s bij Friesland Lease af te nemen.

Friesland Lease heeft veel klanten met interessante verhalen. Elke klant heeft zijn of haar eigen beweegredenen om één of meerdere auto’s bij Friesland Lease af te nemen. Wij vinden niet alleen de verhalen interessant, maar ook de bedrijven die daar achter zitten. Daarom is het idee ontstaan om inspirerende klanten en verhalen te delen en te laten zien wie onze klanten zijn. Lees hier het klantverhaal van Ciratum in samenwerking met Friesland Lease.

Ciratum

Ciratum is een consultancy bedrijf gespecialiseerd in de energiemarkt. Ciratum kent de energiebranche als geen ander en de mensen van Ciratum bezitten de juiste consultancy skills om het succes van haar klanten te vergroten.

Rudolf zegt hierover het volgende: ‘In het begin van Ciratum waren wij in bezit van eigen auto’s die we na 3 of 4 jaar weer vervangen moesten  vanwege het aantal kilometers dat wij op jaarbasis rijden. Dat legde een onevenredig groot beslag op ons werkkapitaal  en ook alle rompslomp eromheen kostte veel tijd en energie. Als er een auto kapot was moesten wij dat allemaal zelf regelen, verzekeringen, schade-afhandelingen etc.. Op een gegeven moment zat hier veel meer tijd in dan dat ik zou willen en goed was voor onze eigen bedrijfsvoering. Dat was het moment dat ik om mij heen ging kijken naar leasemaatschappijen’.

Lokale samenwerking

Rudolf is zelf geboren en getogen Fries en hij vindt lokale initiatieven interessant maar ook werkt hij het liefst nauw samen met lokale partijen. Zo kwam hij bij Friesland Lease terecht.

‘Wij zijn begonnen met één auto, inmiddels (zo grapt hij) bezitten wij het gehele wagenpark’.

Energiesector

Ciratum levert diensten aan marktpartijen/bedrijven in de energiesector in Nederland en België en helpt hen bij het zetten van stappen als onderdeel van de grote energietransitie die gaande is. Daarbij is duurzaamheid een belangrijk en terugkerend thema. ‘Onze klanten zijn actief binnen de energiesector bezig om deze stappen rond duurzaamheid te zetten en bv tot nieuwe concepten te komen rond  zonnepanelen, windparken en het aanleggen van elektrische laadpalen. Friesland Lease is een partij die door middel van het aanbieden van duurzame mobiliteitsoplossingen, een steentje bijdraagt aan een groene wereld. Onze bedrijven sluiten daarin erg mooi op elkaar aan’.

Toekomst

Rudolf wil met Ciratum in de toekomst alleen nog maar elektrisch rijden. Hij is van mening dat bij elke auto bewust gekozen moet worden welke brandstof deze gebruikt en vindt 100% elektrisch daarin een perfecte uitkomst. ‘Wij rijden met elkaar ruim 1 miljoen kilometers per jaar en dat vereist een goede dienstverlening en aansluiting bij maatschappelijke ontwikkelingen. Iedere collega krijgt nu een keuze uit minimaal 1 100% elektrisch aangedreven auto en door mijn collega’s moet aangegeven worden waarom een dergelijke auto niet zou voldoen: kortom: “elektrisch tenzij” De eerste 100% elektrische auto’s zijn al door Friesland lease aan ons geleverd en daar zijn wij en mijn collega’s heel erg blij mee!   De service die Friesland Lease aanbiedt is perfect. Zij bewegen mee naar 100% elektrisch vervoer en bv verzekering en onderhoud zit bij het leasebedrag in, maar ook vervangend vervoer en Friesland Lease heeft er zelfs voor gezorgd dat er laadpalen geleverd kunnen worden als onderdeel van de levering van de 100% elektrische mobiliteit.

‘Wij stralen al duurzaamheid uit vanuit ons werk, maar Friesland Lease ondersteunt ons daarin door middel van mobiliteit’.

Mobiliteitsoplossingen

‘Wij nemen zeker het goede voorbeeld over van Friesland Lease. Zo was het 3 jaar geleden nog het geval dat medewerkers bij ons standaard een lease auto (niet elektrisch) kregen. Nu is het zo dat we bewegen naar een budget voor mobiliteit. Dat wil zeggen dat er collega’s zijn die nog steeds kiezen voor een auto als vorm van mobiliteit maar ook bv de NS-business Card is nu onderdeel geworden van ons pakket. Helaas moeten onze collega’s nog veel reizen om bij hun werk te komen dus een leasefiets zit er bij ons helaas nog niet in, maar het initiatief en het gedachtengoed zou prima passen’.

Contact

Bent u na het lezen ook enthousiast geworden? Bij Friesland Lease zijn er diverse mogelijkheden om de Leasen. Bekijk onze mobiliteitsoplossingen of vraag hieronder een offerte aan.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?