Aan een Flexlease auto van Friesland Lease zit u niet aan een contract van 3 of 4 jaar vast. Bij Flexlease van Friesland Lease kunt u de auto na 12 maanden weer inleveren.

8.6

beoordeling van onze klanten

Flexibel leasen bij Friesland lease

Wilt u niet vastzitten aan een leasecontract voor 3 of 4 jaar, omdat u nieuwe medewerkers met een jaarcontract aanneemt of omdat u met projecten bezig bent of misschien wel omdat u eerder wilt kunnen wisselen van auto?

Bij Friesland Lease kunt u dan kiezen voor een Flexlease auto die u na 1 jaar kunt inleveren. U kunt de auto uiteraard ook langer leasen, waarbij helderheid over de kosten vooraf wordt gegeven; u weet dus precies wat de leaseprijs per periode is. Hoe langer u rijdt met de auto, hoe voordeliger het wordt.

U bepaalt zelf de looptijd tot een maximum van 48 maanden of 180.000 km. Uiteindelijk betaalt u na 4 jaar gemiddeld nooit meer dan een leasecontract van 4 jaar.

Met Flexlease profiteren van een lage bijtelling

Met Flexlease van Friesland Lease heeft u ruime keuze uit de geselecteerde modellen, waarbij ook elektrische auto’s (4% bijtelling) en jong gebruikt met lage bijtelling (tot 22% bijtelling) of courante bedrijfsauto’s beschikbaar zijn. Wilt u zelf een auto uitkiezen, overleg dan met uw Leaseadviseur van Friesland Lease of neem contact op!

Geïnteresseerd?

Ruime keuze uit door ons geselecteerde populaire modellen met een lage bijtelling of courante bedrijfsauto’s. Start met 12 maanden proef-leasen en vraag snel een vrijblijvende offerte aan bij Friesland Lease.

Flexlease is altijd inclusief

  • Rente en afschrijving
  • Onderhoud en reparatie
  • Bandenvervanging
  • Houderschapsbelasting
  • All risk verzekering (eigen risico € 226)
  • Ongevallen Inzittenden Verzekering
  • Europese pechhulp
  • Contractduur van minimaal 12 maanden
  • Opzegtermijn van 1 maand na 12 maanden

Veelgestelde vragen

Wie mogen er in mijn leaseauto rijden?

Van Friesland Lease mag iedereen met een geldig rijbewijs in de leaseauto rijden. Hiervoor is ook toestemming nodig van uw werkgever. Vraag dit na bij uw wagenparkbeheerder.

Wat houdt de fiscale bijtelling van mijn auto in?

Het voordeel van het privégebruik van een auto van de werkgever is meestal 25% van de catalogusprijs van de auto. Uw werkgever telt per loontijdvak (bijvoorbeeld per maand als u uw loon per maand krijgt) een evenredig deel van het voordeel bij uw loon. Dit is de bijtelling.

Voorbeeld

U hebt een auto van uw werkgever met een catalogusprijs van € 24.000. De bijtelling bij het loon per kalenderjaar is 25% van € 24.000 = € 6.000. Per maand is dat € 6.000 : 12 = € 500.

Waar kan ik mijn auto inleveren bij einde contract?

De auto mag worden ingeleverd bij een vestiging van Schadenet. Wij vragen u om te bellen met de betreffende vestiging van Schadenet voor het maken van een afspraak. De auto wordt bij het inleveren gezamenlijk geschouwd met de medewerker van Schadenet. U ontvangt een kopie van het schouwingsformulier.

Stel uw vraag
Staat uw vraag er niet bij? Wij bellen u binnen 24 uur terug. Of bel ons op: 0512 384 060.

Flexleaseofferte aanvragen

8.6

beoordeling van onze klanten

Friesland Lease is een ondernemende leasemaatschappij voor al uw mobiliteitsoplossingen.

Friesland Lease heeft een wagenpark van ruim 8000 personenauto’s en bedrijfswagens, 350 huurauto’s en 13.000 Leasefietsen. Als u voordelig wilt leasen of huren en daar flexibel mee om wilt gaan, dan is Friesland Lease de enige juiste keuze. Uw mobiliteitsbehoefte zien wij als maatwerk.

Wij zijn innovatief, duurzaam en hebben de wil om te winnen. Zo zijn wij de eerste die de Leasefiets aanbieden en hebben we al veel ervaring met rijden op groen gas en elektrisch rijden. Friesland Lease is erg ondernemend en probeert altijd het beste maatwerk aan te bieden voor elk mobiliteitsvraagstuk.

Friesland Lease denkt mee. Wij zetten onze kennis en ervaring in om invulling te geven aan uw wens. Vraag vandaag nog een offerte aan.

0512 384 060

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.