Wilt u een auto leasen, maar regelt u zaken als onderhoud, reparatie, verzekering en vervangend vervoer het liefst zelf? Dan is Netto Operational Lease de ideale leasevorm voor u.

8.4

beoordeling van onze klanten

Netto Operational Lease

“Sommige zaken regel ik het liefst zelf!“

Wilt u een auto leasen, maar regelt u zaken als onderhoud, reparatie, verzekering en vervangend vervoer het liefst zelf? Dan is Netto Operational Lease de ideale leasevorm voor u. Naast het financiële gedeelte kunt u zelf een keuze maken voor de invulling van het operationele deel. Zo houdt u de zaken die u zelf wenst te regelen in eigen hand.

Eigen beheer

Deze vorm van leasing kenmerkt zich als off balance financiering met behoud van eigen beheer over het voertuig. Het juridisch en economisch eigendom ligt volledig bij de leasemaatschappij en u houdt uw balans vrij van wagenpark-investeringen. Net als bij een Financial Lease liggen de risico’s en kosten op het gebied van onderhoud, reparaties en eventueel verzekering van de leaseauto bij de klant. Het restwaarderisico ligt echter bij de leasemaatschappij. Netto Operational Lease voor als u de zaken zelf wilt regelen.

Uw voordeel:

  • Aantrekkelijke tarieven
  • Off balance financiering
  • Geen restwaarde risico
  • Goed en volledig advies

Veelgestelde vragen

Wie mogen er in mijn leaseauto rijden?

Van Friesland Lease mag iedereen met een geldig rijbewijs in de leaseauto rijden. Echter heeft u ook toestemming nodig van uw werkgever. Vraag dit na bij uw wagenparkbeheerder.

Ik heb schade gereden met een tegenpartij, wat nu?

Denk in het eerste geval om uw eigen veiligheid en die van uw tegenpartij. U vult samen met de tegenpartij een Europees schadeformulier in en ondertekent dit beide. Na deling van het formulier neemt ieders zijn of haar deel mee. Stuur het formulier graag zo spoedig mogelijk naar Friesland Lease per post of gescand via de mail naar schade@frieslandlease.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op over het repareren van de schade. Als u niet meer verder kunt rijden neemt u contact op met Friesland Lease te bereiken op 0512 – 384060. Buiten kantoortijden wordt u  door onze alarmcentrale Eurocross geholpen.

Stel uw vraag
Staat uw vraag er niet bij? Wij bellen u binnen 24 uur terug. Of bel ons op: 0512 384 060.

Netto Operational Leaseofferte aanvragen

8.4

beoordeling van onze klanten

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.