Privé een auto leasen? Ontdek het gemak van all-inclusive autorijden tegen een vast laag maandtarief. Voorkom onaangename (financiële) verassingen en bovendien heeft u minimale inspanningen bij het achteraf verkopen van uw auto.

8.6

beoordeling van onze klanten

Privé Lease bij Friesland Lease

Privé een auto leasen? Ontdek het gemak van all-inclusive autorijden tegen een vast laag maandtarief. Voorkom onaangename (financiële) verassingen en bovendien heeft u minimale inspanningen bij het achteraf verkopen van uw auto.

Met Privé Lease heeft u geen omkijken naar:

  • Onderhoud & reparatie
  • Banden
  • Wegenbelasting & verzekering
  • Geen bijtelling!

Een privé leaseauto kan een prima vervanger zijn van uw eventuele tweede auto. Zeker als deze meer jaren oud is kunnen de onderhoudskosten hoger uitvallen dan verwacht. Met Privé Lease weet u exact wat u per maand kwijt bent. Alleen de tankkosten zijn dan nog voor uw rekening.

Privé lease

U betaalt maandelijks een vast bedrag voor het rijden in een nieuwe auto. U kunt dus in een nieuwe auto rijden zonder dat u de hele auto in één keer vooraf dient te betalen. Zodra uw Privé Lease contract bij Friesland Lease afgelopen is, levert u de auto in. Een contract afsluiten is al mogelijk vanaf 12 maanden.

Geïnteresseerd in Privé lease?

Vraag vandaag nog een offerte aan bij Friesland Lease.

Veelgestelde vragen

Wie mogen er in mijn leaseauto rijden?

Van Friesland Lease mag iedereen met een geldig rijbewijs in de leaseauto rijden. Hiervoor is ook toestemming nodig van uw werkgever. Vraag dit na bij uw wagenparkbeheerder.

Wat moet ik doen bij pech onderweg?

Bij pech onderweg kunt u 24/7 contact opnemen met Friesland Lease op 0512-384060. Buiten kantooruren wordt u doorverbonden met onze alarmcentrale Eurocross. Zij zullen er voor zorgen dat u zo snel mogelijk weer op weg bent met uw eigen auto of met passend vervangend vervoer.

Wat gebeurt er aan het einde van het contract?

U kunt aan het eind van de leaseovereenkomst de auto overnemen voor een aantrekkelijke koopprijs. U heeft dan een prima auto, waarvan u nog jaren plezier kunt hebben. U weet zelf het beste wat er in de leaseperiode mee gebeurd is. Overname van de auto hoeft uiteraard niet. U kunt dan de auto inleveren op een door Friesland Lease aan te geven locatie waar men bekend is met de innameprocedure van Friesland Lease. Wij adviseren u om bij de inname van de auto zelf aanwezig te zijn. 

Waar kan ik mijn auto inleveren bij einde contract?

De auto mag worden ingeleverd bij een vestiging van Schadenet. Wij vragen u om te bellen met de betreffende vestiging van Schadenet voor het maken van een afspraak. De auto wordt bij het inleveren gezamenlijk geschouwd met de medewerker van Schadenet. U ontvangt een kopie van het schouwingsformulier.

Kan ik ook privé een auto leasen?

Ja, dat kan! Voor een vast aantrekkelijk maandbedrag en transparante voorwaarden kunt u bij Friesland Lease onbezorgd een nieuwe of jong gebruikte auto rijden. Zie voor meer informatie: Privé Lease auto.

In welke landen mag ik met mijn leaseauto rijden?

U mag met uw auto in de landen komen die op de groene kaart vermeld staan.

Hoe werkt de winterbandenregeling?

Gedurende de looptijd van een leasecontract kunt u gebruik maken van de winterbandenregeling als deze is opgenomen in de leaseovereenkomst. Er zit geen limiet aan het aantal winterbanden.

Stel uw vraag
Staat uw vraag er niet bij? Wij bellen u binnen 24 uur terug. Of bel ons op: 0512 384 060.

Privé Leaseofferte aanvragen

8.6

beoordeling van onze klanten

Friesland Lease is een ondernemende leasemaatschappij voor al uw mobiliteitsoplossingen.

Friesland Lease heeft een wagenpark van ruim 8000 personenauto’s en bedrijfswagens, 350 huurauto’s en 13.000 Leasefietsen. Als u voordelig wilt leasen of huren en daar flexibel mee om wilt gaan, dan is Friesland Lease de enige juiste keuze. Uw mobiliteitsbehoefte zien wij als maatwerk.

Wij zijn innovatief, duurzaam en hebben de wil om te winnen. Zo zijn wij de eerste die de Leasefiets aanbieden en hebben we al veel ervaring met rijden op groen gas en elektrisch rijden. Friesland Lease is erg ondernemend en probeert altijd het beste maatwerk aan te bieden voor elk mobiliteitsvraagstuk.

Friesland Lease denkt mee. Wij zetten onze kennis en ervaring in om invulling te geven aan uw wens. Vraag vandaag nog een offerte aan.

0512 384 060

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.