Met Shortlease zit u niet gelijk vast aan een meerjarig leasecontract. U bepaalt zelf hoe lang u een auto wilt leasen.

8.4

beoordeling van onze klanten

Shortlease bij Friesland Lease

Heeft u voor een korte periode een auto nodig? Dan heeft Friesland Lease hét leaseproduct voor u. Met Shortlease kunt u flexibel een auto leasen zonder lang aan een contract vast te zitten.

Uw voordeel

  • Flexibel leasen
  • Gunstige voorwaarden
  • Lage tarieven
  • Direct mobiel
  • 24/7 Mobiliteitsgarantie
  • Persoonlijk contact
  • Advies op maat

Shortlease is perfect voor de invulling van een tijdelijke vervoersbehoefte. Voor projecten of voor werknemers op tijdelijke basis beschikt Friesland Lease over een eigen wagenpark van ongeveer 300 auto’s. Shortlease combineert zorgeloos leasen met de vrijheid van een huurauto: flexibel leasen zonder langlopende verplichtingen.

U sluit bij ons een tijdelijk contract af tegen een gunstig tarief. Een extra voordeel is dat u na afloop van de afgesproken periode kunt besluiten de auto langer door te leasen. U profiteert dan van een lager tarief. Het lagere tarief wordt dan met terugwerkende kracht aan u doorberekend: nog een voordeel!

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie. Zo zorgen wij ervoor dat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Shortlease is de Leaseauto voor een korte periode

Heeft u voor een korte periode een leaseauto nodig? Met Shortlease zit u niet gelijk vast aan contract voor meerdere jaren, maar bepaalt u zelf voor hoe lang u een auto wilt leasen. Door het persoonlijke contact van Friesland Lease, kunnen wij u de beste oplossing voor uw tijdelijke behoefte aan een leaseauto bieden. Bij Friesland Lease heeft u ruime keuze uit verschillende merken. Onze lease adviseurs helpen u graag met de keuze wat de beste auto voor u is. Lease-adviezen op maat, flexibel en betrouwbaar. Shortlease is flexibel leasen zonder verplichtingen.

Interesse?

Met onze kennis, ervaring en inkoopkracht kan Friesland Lease de kosten van het wagenpark voor uw onderneming verlagen. Heeft u interesse? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan bij Friesland Lease.

 

Veelgestelde vragen

Wie mogen er in mijn leaseauto rijden?

Van Friesland Lease mag iedereen met een geldig rijbewijs in de leaseauto rijden. Echter heeft u ook toestemming nodig van uw werkgever. Vraag dit na bij uw wagenparkbeheerder.

Wat gebeurt er aan het einde van het contract?

U kunt aan het eind van de leaseovereenkomst de auto overnemen voor een aantrekkelijke koopprijs. U heeft dan een prima auto, waarvan u nog jaren plezier kunt hebben. U weet zelf het beste wat er in de leaseperiode mee gebeurd is. Overname van de auto hoeft uiteraard niet. U kunt dan de auto inleveren op een door Friesland Lease aan te geven locatie waar men bekend is met de innameprocedure van Friesland Lease. Wij adviseren u om bij de inname van de auto zelf aanwezig te zijn. 

Waar kan ik mijn auto inleveren bij einde contract?

De auto mag worden ingeleverd bij een vestiging van Schadenet. Wij vragen u om te bellen met de betreffende vestiging van Schadenet voor het maken van een afspraak, of dit te doen via uw wagenparkbeheerder. De auto wordt bij het inleveren gezamenlijk geschouwd met de medewerker van Schadenet. U ontvangt een kopie van het schouwingsformulier.

Stel uw vraag

Staat uw vraag er niet bij? Wij bellen u binnen 24 uur terug. Of bel ons op: 0512 384 060.

Shortleaseofferte aanvragen

8.4

beoordeling van onze klanten

Wij staan in de startblokken voor uw mobiliteitsvraagstuk.

Friesland Lease heeft een wagenpark van ruim 10.000 personenauto’s en bedrijfswagens, 750 huurauto’s en 15.000 Leasefietsen.

Als u een flexibele invulling zoekt voor uw mobiliteitsvraagstuk, dan helpen wij u graag verder. Want uw mobiliteitsbehoefte zien wij als ons maatwerk, zodoende kijken wij graag samen met u naar een passende oplossing.

Wij zijn innovatief, duurzaam en hebben de wil om te winnen. Zo is Friesland Lease de eerste geweest die de Leasefiets aanbieden, hebben we al veel ervaring met rijden op waterstof en elektrisch rijden en vullen we jaarlijks onze prijzenkast aan met prachtige prijzen en titels.

Vraag vandaag nog een offerte aan, dan nemen wij spoedig contact met u op om samen te kijken naar een passende oplossing waar u blij van wordt.

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.