Welkom, leuk dat je op mijn naam klikt! Mijn naam is Maaike Praamstra geboren en getogen in Drachten en binnen Friesland Lease vervul ik de rol HR Adviseur. De wereld […]

Welkom, leuk dat je op mijn naam klikt! Mijn naam is Maaike Praamstra geboren en getogen in Drachten en binnen Friesland Lease vervul ik de rol HR Adviseur. De wereld van werk verandert ingrijpend, en ook de lease wereld kent buitengewoon bijzondere jaren. De toekomst van werk is een uitdaging, niet alleen voor werkgevers maar ook voor de samenleving. Ik mag met veel plezier Friesland Lease adviseren en helpen bij hun HR processen, om ons in een ideale positie te brengen om kansen in de nabije toekomst aan te grijpen.

Ik ben met trots onderdeel van Friesland Lease. Bij Friesland Lease krijg je veel ruimte om te “ondernemen”, als ex-ondernemer is dit een onderdeel en aspect in mijn werk waar ik blij van word. Daarnaast zijn we innovatief en duurzaam, wat je in veel aspecten terug ziet en waar ik met veel plezier aan mee werk.

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn familie en vrienden, lees ik graag een goed boek of rijd ik een mooie route op mijn motor.