Mobiele nummer: 06 – 44965873 Sinds 1 november 2008 werk ik met ontzettend veel plezier bij Friesland Lease. Samen met mijn enthousiaste collega’s zet ik me iedere dag weer volledig […]

Mobiele nummer: 06 – 44965873

Sinds 1 november 2008 werk ik met ontzettend veel plezier bij Friesland Lease.

Samen met mijn enthousiaste collega’s zet ik me iedere dag weer volledig in voor onze klanten. Door ons enthousiasme, de vrijheid en zelfstandige manier van werken zien wij onze klantenkring steeds groter worden.

Als accountmanager kom ik graag bij mijn klanten en geef samen met mijn collega’s de beste adviezen en service op autoleasegebied. Onze werkwijze met klantenteams, onze flexibiliteit en korte communicatielijnen wordt zeer gewaardeerd door mijn klanten. Daarnaast past het aanbieden van steeds duurzamere mobiliteit goed bij mij.

Ik ben ruim 20 jaar werkzaam in de autoleasebranche en in mijn vrije tijd loop ik graag een paar kilometer hard en stap af en toe op de mountainbike. Ik ben zeer geïnteresseerd in auto’s en de ontwikkelingen in de autobranche, dus bij Friesland lease zit ik helemaal goed! Ik zie mijn werk dan ook als hobby en hoop nog lang deel uit te mogen maken van dit team!