Even een korte voorstelronde: mijn naam is Marie-Christine. Geen geboren Friezin, maar van oorsprong een Betuws meisje. Opgegroeid in een ondernemersgezin. In 2018 in Friesland neergestreken om er nooit meer […]

Even een korte voorstelronde: mijn naam is Marie-Christine. Geen geboren Friezin, maar van oorsprong een Betuws meisje. Opgegroeid in een ondernemersgezin. In 2018 in Friesland neergestreken om er nooit meer weg te willen en niet lang daarna mogen starten bij Friesland Lease.

In mijn huidige rol als Accountmanager Leasefiets werk ik dagelijks samen met mijn energieke collega’s om de groeiende groep relaties, de aarde en onszelf gezond houden. Vanuit de overtuiging dat fietsen de oplossing is voor toekomstig stadsvervoer, parkeerproblematiek en zorgt voor vitaliteit! Vitaliteit is ook in mijn persoonlijke leven belangrijk, zowel mentaal als fysiek! Ik daag mezelf graag uit op sportief gebied, voornamelijk met stevige krachttrainingen. Ik zie mezelf graag vaker op de fiets, net als vroeger, maar naast mijn werk voor Leasefiets, krachttrainingen, paardrijden, hardlopen, yoga en de verzorging van mijn 3 honden en 2 paarden zou ik wel eens willen dat een dag meer uren had… Je kan als mens misschien niet alles, maar wel heel veel gedaan als je jezelf en je omgeving uitdaagt het meeste uit elk moment te halen.

Ik ben mijn carrière begonnen in Assurantiën, en heb bij ziekte en overlijden van mijn vader 9 jaar zijn verzekeringsbedrijf gerund. Nadat ik het bedrijf verkocht heb ben ik in leasing gestapt en heb ik voor een aantal grote namen gewerkt in de Automotive.

Mijn favoriete quote: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”.