“Band opbouwen met je klanten, samen de beste maatoplossing zoeken” Ik beschouw mezelf als een optimist die graag met z’n klanten meedenkt en vooral voldoening haalt uit het vinden naar […]

“Band opbouwen met je klanten, samen de beste maatoplossing zoeken”

Ik beschouw mezelf als een optimist die graag met z’n klanten meedenkt en vooral voldoening haalt uit het vinden naar de juiste oplossingen op gebied van vraagstukken rondom zijn of haar wagenpark.
Wanneer dat lukt, is mijn dag weer goed..

Ik werk sinds 2005 bij Friesland Lease als senior accountmanager in de buitendienst. Tegenwoordig betiteld als mobiliteitsexpert. Het beheer van de steeds groter wordende klantenportefeuille, samen met twee ondersteunende collega’s op de binnendienst, en de diversiteit die dat met zich meebrengt maakt dat het werk boeiend en uitdagend blijft. Ik ben blij dat Friesland Lease ons daarbij de ruimte en faciliteiten biedt om onszelf daarin ook verder te blijven ontwikkelen.
Mijn achtergrond zit in de Noordelijke autowereld. Na mijn opleiding aan de Havo en de Business school in Driebergen en na het vervullen van mijn dienstplicht, ben ik begonnen te werken bij dealerbedrijven in Groningen en Drenthe. Sinds 2001 ben ik werkzaam in de auto lease branche. Werken bij Friesland Lease voelt nog steeds aan als een warme deken met enthousiaste collega’s en twee zeer degelijke aandeelhouders, iets wat ik heel belangrijk vindt.
Naast mijn werk blijft er gelukkig ook nog tijd over voor hobby’s. Ik ben inmiddels ruim 25 jaar werkzaam bij de Brandweer in Assen als bevelvoerder en sinds 2015 aangesteld als ploegchef. Rij motor (Helaas te weinig) en ben eigenaar van een 30-voets kajuitzeil jacht waarmee ik bij mooi weer graag het ruime sop kies op de Friese binnenwateren. Verder ben ik trotse vader van twee gezonde jongens en heb een fijne relatie met mijn vriendin die ook werkzaam is bij een (concu)collega leasemaatschappij, en nee, we praten er thuis niet teveel over…al met al duurt voor mij de dag soms veel te kort.
Bij Friesland Lease vind je nog steeds de no nonsens mentaliteit, doen wat je zegt en nakomen wat je belooft. Dat past bij mij. Regionale betrokkenheid met faciliteiten van grote aandeelhouders, dat maakt ons onderscheidend. Pionierend op het gebied van duurzame mobiliteit, ook echt voorop lopen met het inzetten van duurzame vervoersmiddelen zoals elektrische voertuigen of voertuigen op waterstof, fietsen en Last Mile delivery oplossingen, niet alleen roepen, maar ook echt doen! Dat houdt het werken bij Friesland Lease boeiend.