Schade melden

Schade aan uw leaseauto is vervelend genoeg, we helpen u hierom graag weer op weg. Heeft u vragen over de schade aan uw leaseauto óf kunt u niet meer verder rijden? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar via 0512 384060.

Eenzijdige schade

Eenzijdige schade meldt u gemakkelijk via ons online schadeformulier of via de Friesland Lease Berijders App. Deze app kunt u gratis downloaden in de AppStore en Google Play.

Schade met tegenpartij

Als er een tegenpartij betrokken is bij een aanrijding, vul dan altijd gezamenlijk een Europees schadeaangifteformulier in. Stuur het formulier zo spoedig mogelijk per mail naar: schade@frieslandlease.nl. Ook kunt u een aanrijding met tegenpartij digitaal melden, dit kan met de Friesland Lease Berijders App of via www.mobielschademelden.nl.

Maak in geval van een tweezijdige aanrijding altijd een aantal foto’s van de situatie ter plaatse én van de beschadigde auto, dit voorkomt vaak discussie en draagt bij aan een vlotte afwikkeling van de schade.

Als er sprake is van een aanrijding met een buitenlandse tegenpartij, maak in dat geval gebruik van één van de hier onderstaande Europese schadeformulieren.

Europees schadeformulier Nederlands – Engels
Europees schadeformulier Nederlands – Duits
Europees schadeformulier Nederlands – Frans
Europees schadeformulier Nederlands – Spaans
Europees schadeformulier Nederlands – Italiaans
Europees schadeformulier Nederlands – Portugees
Europees schadeformulier Nederlands – Turks
Europees schadeformulier Nederlands – Pools
Europees schadeformulier Nederlands – Russisch
Europees schadeformulier Nederlands – Zweeds

Het schadeformulier graag volledig ingevuld en ondertekend door beide partijen versturen naar:

Friesland Lease
T.a.v. Afdeling Schade
De Lange West 96
9201 CH Drachten.
schade@frieslandlease.nl.

Gratis hulp bij letselschade

Heeft u letsel opgelopen door een verkeersongeval? Neem dan contact op met Sincerus Letselschade. Zij behartigen kosteloos uw belangen en zorgen ervoor dat u een rechtvaardige schadevergoeding krijgt. Bel 085 – 760 60 13 of kijk op www.sincerusletselschade.nl en krijg direct antwoord op al uw vragen. Liever uw vraag per e–mail stellen? Dat kan! Mail deze dan naar info@sincerusletselschade.nl.

Verhalen loonschade voor werkgevers

Heeft één van uw medewerkers letsel opgelopen? Sincerus Letselschade helpt u met het verhalen van de loonschade. Bel 085 – 760 60 13 en krijg direct antwoord op al uw vragen. Wilt u liever uw vraag per e–mail stellen? Dat kan door deze te mailen naar info@sincerusletselschade.nl. Kijk voor meer informatie over letselschade op: www.sincerusletselschade.nl