Ik werk nu al zestien jaar bij Friesland Lease, passie in mijn werk vind ik erg belangrijk. Als je het naar je zin hebt zit je op je plek en […]

Ik werk nu al zestien jaar bij Friesland Lease, passie in mijn werk vind ik erg belangrijk. Als je het naar je zin hebt zit je op je plek en ga je met passie naar je werk! Bij Friesland Lease krijg je veel vrijheid om te ondernemen, dit vind ik een belangrijke eigenschap die ik als bakkersdochter in het bedrijf van mijn ouders heb meegekregen. Dit kan ik bij Friesland Lease ook kwijt in mijn functie als Manager Marketing & HR.

Het leuke van onze schaalgrootte is, dat je de ruimte krijgt om verschillende disciplines uit te mogen voeren. Van onze internet site, social media, reclameplan, huisstijl, HR, relatie evenementen en beurzen. Deze diversiteit vind ik geweldig, elke dag is anders. Ik krijg energie van leuke reacties van onze klanten op social media, internet, klantevenementen en beursactiviteiten die we samen met onze collega’s organiseren. Het allerleukste van mijn werk? De klant met al onze verschillende marketingkanalen verder helpen met de mobiliteitsoplossing die bij hun past!

Ik ben getrouwd en ik heb twee prachtige dochters: Britt en Noa. Mijn hobby’s zijn hardlopen, bodypump, volleyballen, schaatsen en skiën. ik vind het fijn om klanten te adviseren en mee om te gaan.