26 juli 2018

Vorige week hebben collega’s Martin en Mario de 50e auto afgeleverd bij Van der Wiel Holding. Dit vieren we door persoonlijke aflevering van de auto en een foto. Familiebedrijf Familiebedrijf Van […]

Vorige week hebben collega’s Martin en Mario de 50e auto afgeleverd bij Van der Wiel Holding. Dit vieren we door persoonlijke aflevering van de auto en een foto.

Familiebedrijf

Familiebedrijf Van der Wiel uit Drachten voert al meer dan 60 jaar werkzaamheden uit op weg, water, bouwterreinen en in natuurgebieden. Met meer dan 200 medewerkers die werkzaam zijn op verschillende gebieden is het een kenmerkend bedrijf in Drachten. Friesland Lease helpt de medewerkers van Van der Wiel op locatie en weer thuis te komen met de inmiddels 50 Lease-auto’s.

Persoonlijk bezoek

Het afleveren van de 50e auto hebben we gevierd met een persoonlijk bezoek en een fotomoment. Van der Wiel least sinds een aantal jaren personenauto’s en bedrijfswagens bij Friesland Lease. Door middel van korte lijnen – mede doordat beide bedrijven in Drachten gevestigd zijn – en het ontlasten op het gebied van vervoer werken we al een aantal jaren prettig samen. En dat niet alleen op het gebied van leasing, maar ook maken we gebruik van elkaars netwerk, waardoor we onze posities in Friesland én daarbuiten versterken.

Tot slot

We zijn trots op onze klant en partner Van der Wiel en hopen dat we deze succesvolle samenwerking nog vele jaren mogen doorzetten.

Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. Laat u inspireren.